24 Ianuarie 21

ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a transmis, marți seara la Romania Tv că nu se vaccinează anti-COVID-19.

„Deocamdată nu, pentru că sunt multe necunoscute. Noi lucrăm cu datele veşniciei şi ale adevărului absolut. Vaccinul nu a fost experimentat. Am discutat cu medici. El poate produce anumite reacţii. Nu ştiu oamenii care vaccinează. Sunt cuprinşi de acest virus, nu sunt cuprinşi. Cum să recomandăm dacă nu e de recomandat?”, a declarat IPS Teodosie, la România TV.

Arhiepiscopul Tomisului, referindu-se la vaccin, a declarat că preferă să nu se vaccineze împotriva noului coronavirus din cauza reacţiilor adverse.

„Deocamdată noi aşteptăm să se studieze. Nu s-au studiat reacţiile adverse. Am văzut în America şi în Anglia sunt nişte cazuri în care efectele au fost negative, mai ales la cei alergici.Eu sunt alergic. Nu mă voi grăbi să mă vaccinez şi nu pot să îi îndemn pe alţii să facă ceea ce nu fac eu”, a spus IPS Teodosie pentru sursa citată.

„Deocamdată sunt atâtea reţineri, nesiguranţe din partea specialiştilor. Aşa cum spun specialiştii, acest vaccin trebuia să fie experimentat măcar un an. Entuziasmul, dacă merge înainte, nu aduce rezultate numai pozitive.Am citit că dacă cineva se îmbolnăveşte în perioada aceasta când se fac cele două vaccinuri este fatal pentru acela”, a menţionat arhiepiscopul Tomisului.

Citește și: 

CUM SE REPETĂ ISTORIA? Pe vremea lui Hitler a început totul așa ...
M-am vaccinat! Se poate administra și gravidelor și nou-născuțior și persoanelor cu comorbilități!
Din ce în ce mai multe glume pe baza cipurilor sau vaccinurilor „anti-covid”, de ce?

 
Foto credit: Vali Vadanoiu Photographer, Facebook
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe