22 Ianuarie 21

IPS Teodosie a sfidat regulile pandemice? Nici vorbă!

   Toată viața am fost o persoană directă, în acest articol voi fii asemenea. IPS Teodosie NU a sfidat nici o regulă pandemică, de nici un fel, ci a slujit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie în deplină siguranță pentru toată lumea. Spun asta uitându-mă, după destul de mare pauză, în noaptea de revelion la TV. Da, la ăia din presă (nu toți) care acum îl atacă pe IPS Teodosie, care atacă Biserica, vezi Doamne...că ar fi pus IPS în pericol viețile credincioșilor, FALS. 

   „Ceremonia religioasă a avut loc la Catedrala Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Constanța, a început puțin după ora 23 și a durat două ore. Asta în condițiile în care circulația după ora 23 este interzisă. La Slujba de Anul Nou au participat aproximativ 100 de credincioși, dar și 12 polițiști și jandarmi, care însă nu au dat sancțiuni, ci doar avertismente verbale.” - informează DIGI24.
   Ba mai mult, IPJ Constanța transmite și ei un mesaj după slujba de noaptea trecută: „Cu privire la evenimentul religios desfăşurat seara trecută, la Catedrala Arhiepiscopală Sfinții Petru și Pavel, precizăm faptul că polițiștii și jandarmii constănțeni au acționat în zona respectivă, informând persoanele cu privire la legislația actuală în ceea ce privește deplasarea în afara locuinței în intervalul orar 23.00 - 05.00, precum și obligativitatea purtării măștii de protecție în mod corespunzător”. Poliția în România am impresia că e ocupată doar să pândească șoferii cu radarul în boscheți și băbuțele la Biserecă fără mască, greșesc?

   Toată noaptea de revelion la TV a fost prezentat covidul, el a cântat, el a dansat, el a prezentat emisiunile TV special înregistrate pentru noaptea dintre ani cu câteva săptămâni înainte, adică fix cu aceleași restricții ca în ziua de azi. Ce am văzut? Lipsa măștii, lipsa distanțării fizice (nu sociale cum zic politrucii), pupături ... îmbrățișări, practic covidul a fost în mediul lui natural de revelion. Și acum vă întreb, cum să crezi atacurile presei (aproape toată presa) contra Bisericii când fix presa încalcă în mod evident tot ce ține de reguli contra Covid 19? Inconștiență? Cred că e mai grav decât atât!
   Dubla măsură, dublul standard în funcție de „prietenii”, „dușmănii”, interese era evident și zilnic întâlnit în perioada comunista, se știe că nici cu libertatea nu prea se întâlnea românul foarte des atunci ... astăzi ce trăim diferit? Același dublu standard, libertate inexistentă, polițiști cu comportament de milițieni, politicieni trădători de țară, presă condusă de interese financiare, incultură, prigoană ... democrația unde este?
 
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe