13 Mai 21

IPS Teodosie a reacționat în direct la A3 după ce Bruno Ştefan a vorbit, la DC News, despre posibila sa candidatură la prezidențiale

IPS Teodosie a reacționat în direct la A3 după ce sociologul Bruno Ştefan a vorbit, la DC News, despre posibila sa candidatură la prezidențiale

   ”Este imposibil. Eu sunt slujitor a lui Dumnezeu. Nu m-aș amesteca în politică chiar dacă mi-ar spune Dumnezeu. Eu asta vreau să rămân, ce sunt acum, să fiu slujitorul lui Dumnezeu. Această ipoteză este o glumă, ceva neserios. Nu se poate gândi așa ceva. Biserica Ortodoxă îl slujește pe Dumnezeu și Dumnezeu trebuie să fie mereu pe primul loc. Dumnezeu ne trimite lumină, rămâne cu noi și ne ocrotește și ne ajută”, a declarat ÎPS Teodosie. 
   Întrebat de Oana Zamfir dacă lucrurile ar putea fi îmbinate astfel încât conducătorii țării să fie cu o puternică credință în Dumnezeu și pe care să o manifeste în fapte, ÎPS Teodosie a răspuns: 
   ”Conducătorii nației trebuie să fie oameni politici. Și în vechiul testament, bine delimitat, avem pe Moise și Aron. Moise a fost conducătorul politic al poporului, Aron conducător religios. Nu îi stă bine unui slujitor a lui Dumnezeu să se amestece în politică, să devină un conducător politic. Își pierde tot rostul său.”, a mai declarat ÎPS Teodosie în direct la Antena3.

Sursă foto: jurnalista Natalia Paun
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe