13 Mai 21

Acasă » IPS Teodosie

VIDEO. IPS Teodosie față-n față cu ONG-ul „Vedem Just” care l-a reclamat la CNCD.

  • Ieri
  • 519
Scurtă analiză a ce spune ONG-ul:
1.ONG-ul spune că nu a reclamat persoana, ci niște afirmații socotite discriminatorii. Și cum faci asta? Chemi vorbele-n fața CNCD? Deja întrevăd niște falii de logică. 
2.Se face oleacă reclamă la cine poate face sesizare la CNCD (un fel de „săriți în ajutor”).
3.Deși CNCD a spus că nu poate sancționa interpretări ale credinței, ONG-ul o ia exclusiv pe linia legislativă și cite ... Detalii... »


IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului: „Nu sunt împotriva vaccinului. Nu putem fi papagali. Nu suntem medici să promovăm vaccinarea.”

  • 05 Mai 21
  • 298
"Nu sunt împotriva vaccinului. Nu putem fi papagali. Nu suntem medici să promovăm vaccinarea. Nu putem folosi capitalul de incredere al credincioșilor în Biserică pentru vaccinare. Nu am înlocuit vaccinarea cu Hristos. Dumnezeu este și doctorul trupului, nu doar al sufletului, cum spune rugăciunea trimisă de la Patriarhie. Sper ca domnul Bănescu își va reveni, a înțeles greșit. Nu știu de ce s-a amestecat. Suntem frați de credință, nu ne pun ... Detalii... »


IPS Teodosie a reacționat în direct la A3 după ce Bruno Ştefan a vorbit, la DC News, despre posibila sa candidatură la prezidențiale

  • 03 Mai 21
  • 6298
IPS Teodosie a reacționat în direct la A3 după ce sociologul Bruno Ştefan a vorbit, la DC News, despre posibila sa candidatură la prezidențiale

   ”Este imposibil. Eu sunt slujitor a lui Dumnezeu. Nu m-aș amesteca în politică chiar dacă mi-ar spune Dumnezeu. Eu asta vreau să rămân, ce sunt acum, să fiu slujitorul lui Dumnezeu. Această ipoteză este o glumă, ceva neserios. Nu se poate gândi așa ceva. Biserica Ortodoxă î ... Detalii... »


IPS Teodosie: UE și identitatea de gen - Nebunie oficială.

  • 23 Aprilie 21
  • 201
Prevederile LGBT și ale identității de gen sunt anormale.
Cum să-și hotărască copiii genul?! Dumnezeu creează sufletul, genul.
UE, fără Dumnezeu, nu va dăinui.
Sunt propuse compromisuri, imoralități, o lipsă de educație, o denaturare a spiritului familial.
Libertinajul nu ține de personalitate ci de depersonalizare.

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.