05 Octombrie 22

Acasă » IPS Teodosie
1 2 3 »

Precizările Arhiepiscopiei Tomisului cu privire la acuzele aduse IPS Teodosie de către Cristi Călin, numit în presă „călugărul-amant”

  • Ieri
  • 602
IPS Teodosie nu are legătură cu cazul deputatului Aurel Bălășoiu, pe care l-a văzut doar la slujbele oficiate pentru un bolnav, apropiat al deputatului.
Dacă cineva acuză pe IPS Teodosie, trebuie să prezinte și dovezi, altfel acuzele devin calomnii.
Avem serioase îndoieli cu privire la credibilitatea informațiilor pe care Cristi Călin le lansează cu referire la IPS Teodosie, câtă vreme, după cum însuși declară în interviu, acționează ... Detalii... »


„Slujba este misiunea vieții Sfinției sale”

  • 22 Iunie 22
  • 145
Luni, 20 iunie. Pe la 7,20 Inaltul Teodosie era deja in Catedrala arhiepiscopala. Se pregatea de Sfanta Liturghie. A inceput pe la 7,30, iar la Sfintia sa, slujba dureaza 3 ore. Minim. Este primul si singurul la care am asistat la o asa durata. 100% sa fiti siguri si convinsi este absolut canonic.
Pe dupa-amiaza, la ora 18,00, in aceeasi zi, a mers la o tripla lansare de carte la care a luat cuvantul si chiar a participat activ, intrand in ... Detalii... »


Satana a intrat în primăria Constanța?

  • 13 Iunie 22
  • 271
IPS Teodosie dezvăluie cine vrea demolarea bisericii "Izvorul Tămăduirii" din Constanța.
În aparență, citymanagerul Felicia Ovanesian ar fi declarat "nimic pentru Biserică", controlându-l și pe primarul Vergil Chițac.
În realitate, satana ar fi intrat în primărie.