17 Octombrie 21

Iohannis l-a propus ca premier pe Cioloș: ÎNCEPE APOCALIPSA GLOBALISTĂ CU USR LA BUTOANE!

Că atunci când votăm un primar, un președinte de consiliu județean, un parlamentar, un consilier, un președinte de țară o facem ca la loto, e clar. Că dacă nu ar fi clar, România, țara care are deltă, mare, câmpie, deal , munte, zona alpină, sub-alpină, lacuri și cascade, zăcăminte de aur, petrol, uraniu etc ... era mult peste media din Europa. Așa, noi, votând ca la loto, pe cei care au mai multe afișe pe stradă, pe cei care zâmbesc de mai multe ori la tv (mașina de propagandă), pe cei care plătesc mai mult la tv pentru publicitate....ajungem să trăim rezultatele alegerilor noastre. Așa este și cu credința în Dumnezeu, ajungi în Împărăția lui Dumnezeu dacă faci faptele iubirii de Dumnezeu, dacă nu, practic alegi singur să ajungi acolo unde real nu își dorește nimeni!

PREȘedintele României (nu al meu ...) a anunțat că îl propune ca premier pe Dacian Cioloș, omul care și-a mai bătut joc de țara noastră acum ceva ani (știu că majoritatea dintre noi nu mai țin minte asta, așa suntem noi, avem memoria scurtă), îl știm, îl cunoaștem....acum vine din spate cu o și mai mare putere, susținere. Dat fiind acest fapt, iată un text și o poză (cea de mai sus) edificatoare pentru ce planuri are USR-PLUS și PNL pentru viitor! „În imagine aveți un mic fragment din programul de guvernare USR.
Măsurile sunt complet scelerate și cred că îl poate face gelos pe gerontofilul Macron, marioneta fam. Rothschild, cel care a dus Franța în colaps și al cărui pupil îi este Cioloș, noul premier desemnat al României.” - a scris Iulian Capsali pe un site social.

Sunt foarte multe persoane, indiferent de statut social, care încă mai cred că un sistem politic care a adus România pe ultimele locuri ca și putere financiară, ca și bunăstare a oamenilor țării, își dorește binele pentru ei, că le dorește sănătatea... Dacă ne-ar dori binele, oare nu trăiam cu toții mai bine? Nu aveam salarii decente? Nu aveam spitale în care oamenii nu mor arși? Oare nu aveam toți ce mânca? Oare?

Inconștiența și servilismul multor români din ziua de azi îmi aduce aminte de perioada nazistă din Germania, atunci când oamenii „respectau legea” statului impusă de regimul nazist „pentru binele poporului”, pentru „bunăstarea Germaniei”, iar dușmanul principal era evreul, creștinul care era privit ca un dușman pentru SĂNĂTATEA ȘI BUNĂSTAREA POPULARĂ, iar acesta trebuia eradicat, eliminat, izolat. Le-au trebuit o „pecete”, un „certificat” care să ateste dacă ești „arian, pur” sau nu! Astăzi pecetea aceasta (fără legătură cu pecetea 666) de care se folosesc obsesiv majoritatea sistemelor politice din lume este vaccinul ... un „instrument” care ar trebui să fie al sănătății, nu al instituirii unei dictaturi politico-sanitare. Se folosesc de doctori și de frica lor pentru a închide pe cei „impuri, nevaccinați, un fel de noi evrei” și aplică din ce în ce mai multe libertăți celor „imunizați, puri, vaccinați”, căci, de ce nu? Acest sistem mondial diabolic creează două tabere, creează ură, discordie, creează adevărate lupte între cei vaccinați și cei nevaccinați pentru libertate. Asta vor, anarhia „arienilor”, noilor arieni imunizați! Tu ce vrei, libertate sau dictatură?

Da, vaccinați-vă de 10 ori pe zi, faceți ce vreți, dar lăsați democrația să fie democrație.

P.S. Se vorbește despre cei vaccinați că se imunizează, cuvântul imunizare reprezintă (DEX ONLINE) un proces prin care un organism devine nereceptiv la o boală microbiană în urma unui tratament sau a faptului că a avut în trecut această boală. Atunci, întreb și eu, un om care cunoaște sensul acestui cuvânt, imunizare, de ce există destui oameni IMUNIZAȚI, vaccinați care MOR cu/de COVID în spitale, de ce se mai îmbolnăvesc? Cine minte? „Teoriile conspiraționale” sau propaganda imunizării promovată de majoritatea statelor Europei? De ce mințiți? De ce nu se lasă omul să se vaccineze dacă dorește, fără constrângeri și obligațiuni, și pe propria răspundere? De ce ne obligați? De ce nu spuneți adevărul, adevărul că acest vaccin este foarte bun pentru unii, pentru unii mai puțin bun, iar pentru alții fatal?
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe