21 Aprilie 21

„Iohannis, într-un cuvânt ne vrea tâmpiți”

Am citit într-un articol pe r3media.ro că Iohannis a declarat că „o societate tolerantă și deschisă trebuie să respingă orice manifestări rasiste și xenofobe”, mai exact „În această perioadă extrem de complicată pe care o traversăm, marcată de efectele grave generate de pandemia de Covid-19, prețuirea contribuției fiecăruia la binele comun şi solidaritatea socială reprezintă elementele care ne pot ajuta să depășim dificultățile cu care ne confruntăm. În acest context, celebrările unor evenimente importante, cum este și Ziua Internațională a Romilor, sunt momente în care reafirmăm ceea ce ne unește și ne îmbogățește spiritual, ceea ce ne insuflă energia și motivația de a ne construi împreună viitorul. O societate tolerantă și deschisă are la bază nu doar proiectele de dezvoltare pe care ni le asumăm, ci și capacitatea noastră de a respinge discursul urii și de a condamna cu fermitate orice manifestări rasiste și xenofobe.”, a subliniat șeful statului. - informează r3media.ro.

Citind cu atenție acest mesaj politic, mizer...am ajuns la aceeași concluzie cu prietenul meu, „Iohannis, într-un cuvânt ne vrea tâmpiți”. Ca să fie mai exact, comentariul lui Iulian Bracau a fost acesta: „Într-un cuvânt ne vrea tâmpiți. "Dacă nu ne acceptați mizeriile noastre, dragi români sunteți rasiști și xenofobi." Dacă tot vorbim de xenofobi și rasiști , oare nu nemții au linșat evreii? Oare nu nemții au început primul și al doilea război mondial?”

Notă site: Amuzant este că fix el, Iohannis, ne dă nouă lecții de „toleranță” în situația în care de ani buni de zile își bate joc de creștini, de creștinii ortodocși mai ales.... dublul standard politic din ultimii ani mi-a demonstrat că nu trebuie să uit ce fac politicienii, ci trebuie să înțeleg, prigoana vine fără a ști că vine ... 

Sursă foto: recentnews.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe