03 Octombrie 22

Iohannis a fugit pe twitter!

De teama contestatarilor si a mistourilor la care era supusă constant pagina sa de facebook, Klaus Iohnnis s-a refugiat pe altă platformă.
Eu sunt foarte atent la detalii, mai ales pe social media, si am observat aceasta tendință.
Klaus pe facebook devenise clovnul tuturor, din 10 comentarii la postari, dacă găseai unu să îl aprobe. Așa că echipa de PR care il tine în spate să pară "viu" a decis că e mai bine să o lase mai moale cu platforma lui Mark.
Când a fost ziua Ucrainei doar pe twitter, acum de ziua Moldovei la fel. În ultima vreme oricum mult mai târziu reacționa pagina față de ceea ce exprima din cand în când Iohannis. Eu le simt, că deja am ceva experiență pe online si in marketing, nu sunt întâmplătoare deloc.
Vă dati seama, după ce că e el absent și neinteresat de oamenii săi, să mai aibă și o pagină care să reactioneze greu?
Așa că a trecut pe twitter. Aaah, și au mai înființat o pagină cu Administrația Prezidențială cu 30 de likeuri pe postare. Asta in caz că întreabă cineva cândva "băi, dar președintele vostru nu există pe facebook?"
Bravo, concediu placut!

Jurnalistul Paul Gabriel Andrei.

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe