24 Octombrie 20

„Învățământul online și tablete pentru elevi. Alo? Copiii ăștia nu au pâine pe masă, nu au curent, nu au haine, nu au nimic!”

   Un mesaj realist postat pe un site social de părintele Vasile Antonie Tămaş din comuna Vâlcele, județul Covasna.
   Toți cei care au condus România în ultimii 30 de ani nu au schimbat țara în bine cu adevărat, nimeni nu s-a gândit cu adevărat la interesul național ci în primul rand la interesul politic, personal.

Iată mesajul părintelui Vasile Antonie Tămaş postat pe un site social:

Pandemia minții

   Stau și mă gândesc la faptul că, numai în cătunul pe care îl păstoresc (Hetea, com Valcele, jud Covasna), jumătate dintre copiii care merg la școală nu au curent, 99 % nu au internet și 80 % își asigură hrana minimă din cornul și laptele de la școală. Adeseori, învățătoarele aduc de acasă pâine, margarină, gem și suc de mila pruncilor slab îmbrăcați și nemâncați. În aceeași situație se află, poate, sute de mii de elevi din toate colțurile țării.
   Soluția găsită de ocupanții scaunelor din Târgul lui Bucur a fost învățământul online și tablete pentru elevi. Alo? Voi chiar sunteți repausați mintal ? Copiii ăștia nu au pâine pe masă, nu au curent, nu au haine, nu au nimic!
   La ce să își încarce tabletele? La soare? Într-o cameră de 8 - 10 mp dorm câte 6,7,8 persoane . La ce să folosească tabletele? La tăiat slănină râncedă pe ele? La ales fasolea?
   Apropo - de ce nu le trimiteți în continuare mâncare ? Știți situația lor. De când cu pandemia, unii chiar mor de foame, fiind lipsiți de cornul de la școală!
   Dacă sunteți pro educație, puneți egalitate între București și ultimul cătun! Oricum, din cătune au ieșit mai multe caractere!
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe