24 Octombrie 20

Intrebarea Referendumului din 6, 7 Octombrie: Sunteți de acord cu legea de revizuire a Constituției României în forma adoptată de Parlament?

    Românii vor fi întrebați la referendumul pentru redefinirea familiei dacă sunt de acord cu legea de revizuire a Constituției României în forma adoptată de Parlament, a anunțat, marți, purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu.
    Din start putem sa observam faptul ca intrebarea referendumului nu se refera direct la revizuirea exacta, si anume modificarea din Constitutie a cuvantului "soti" cu privire la casatorie, iar in locul acestui cuvant sa se stipuleze faptul ca o casatorie se poate face DOAR intre un barbat si o femeie. 
    Aceasta intrebare o pot intelege tot ca pe un impediment contra normalitatii din partea guvernantilor si nu numai, caci stim foarte bine ca multa lume nici macar la alegerile prezidentiale nu cunosc toti candidatii inainte sa vina la urna de vot. 
    Romanii au mai trecut peste o incercare de implementare a degradarii morale, a eliminarii lui Dumnezeu din scoala prin eliminarea disciplinei "religie" si nu au reusit, acum incearca din nou prin toate puterile sa opreasca acest demers cu adevarat cetatenesc, nu PSD-ist, nu USR-ist., un demers care tine de mai mult de 2 ani, o Coalitie care lupta pentru normalitate. 
    Pentru a nu se ajunge ca in Romania sa se casatoreasca intr-un mod anormal 2 barbati si 3 femei sau barbat cu barbat, femeie cu femeie, sau femeie cu o gara cum se intampla, sau o femeie cu un cocos sau un copac cum se intampla in tarile "dezvoltate" care au acceptat casatoria LGBT, TREBUIE sa votam pentru modificarea Constitutiei cu DA.

Romani, nu lasati Romania sa devina SODOMA!
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe