02 Decembrie 21

Părintele Savatie Baștovoi: Intrați și citiți despre cum nu se cunoaște mai nimic despre această injecție ...

Cei care au impus cardul verde au citit ce scrie pe pagina Guvernului Romaniei despre injecția ARNm pe care o impun? Guvernul Romaniei este si el o organizație conspiraționistă? Intrați și citiți despre cum nu se cunoaște mai nimic despre această injecție și cum că vă dați acordul să fiți lot experimental pe o perioadă de doi ani, după care ar urma primele răspunsuri ale producătorului injecției despre efectele ei asupra unor categorii de oameni.
Iata citeva raspunsuri de la Guvern:
1. Persoanele care au avut deja COVID-19 pot fi vaccinate cu Comirnaty?
Nu s-au semnalat reacții adverse suplimentare la cele 545 de persoane cărora li s-a administrat Comirnaty în cadrul studiului și care avuseseră anterior COVID-19. Studiul nu a oferit suficiente date pentru a concluziona cu privire la eficacitatea Comirnaty la persoanele care au avut deja COVID-19.
2. Poate Comirnaty să reducă transmiterea virusului de la o persoană la alta?
Nu se cunoaște încă impactul vaccinării cu Comirnaty asupra răspândirii virusului SARS-CoV-2 în comunitate, nici cantitatea de virus care poate fi purtată și transmisă de persoanele vaccinate.
3. Cât timp asigură protecție Comirnaty?
În prezent, nu se cunoaște durata protecției oferite de Comirnaty. Persoanele vaccinate în studiul clinic vor continua să fie urmărite timp de 2 ani pentru a culege mai multe informații despre durata protecției. - a scris părintele Savatie Baștovoi (foto) pe un site social. / sursă: vaccinare-covid.gov.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe