23 Ianuarie 22

Intrarea la mall-uri, instituții, restaurante sau unde mai vreți voi se va face pe baza unor teste, indiferent că ești „imunizat” sau nu

Intrarea la mall-uri, instituții, restaurante sau unde mai vreți voi se va face pe baza unor teste, indiferent că ești "imunizat" sau nu, este decizia Curții de Apel din București, scrie pe un site social jurnalistul Paul Gabriel Andrei.

Știrea încă nu a apărut pe toate site-urile, că unii probabil nu prea vor s-o rumege. Ea încă nu e definitivă, poate fi atacată cu recurs. Însă poate avea un impact incredibil.

Ce înseamnă asta? "Magistrații au decis că toți românii care prezintă un test negativ să aibă aceleași drepturi ca vaccinații sau cei trecuți prin boală.
Din decizia instanței rezultă că, unde până acum accesul era permis doar cu certificat verde, care atesta vaccinarea, sau trecerea prin boală, acum se va putea intra doar cu un test negativ RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore, sau unul antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore." spune site-ul R3Media.
Antena 3 a stat de vorbă cu un avocat, Adrian Cuculis, care a explicat: "Decizia Curții obligă Guvernul, dacă dorește să prelungească starea de alertă, să aibă în vedere această situație cu testele PCR și să nu mai vină cu elemente discriminatorii.
Este prima dată când o instanță dă indicații Guvernului pentru viitoarele HG-uri. Decizia aceasta s-ar putea să strice planurile Guvernului și campania de vaccinare. Acea campanie de vaccinare comercială – pentru că foarte mulți s-au vaccinat nu pentru că au crezut neapărat, ci pentru a avea accesul în tot felul de instituții."

Adică, vaccinat sau nevaccinat, trebuie să prezinți un test negativ dacă vrei să intri undeva. Adică ORICINE trebuie să-și facă testul. Ceea ce e foarte logic, atâta timp cât e demonstrat că vaccinați pot transmite virusul, pot lua virusul și pot face forme grave ale bolii.
Deși până mai ieri, toate astea erau ignorate sau nerecunoscute.
Avocatul Gheorghe Piperea scrie pe pagina sa de facebook printre altele că: "E adevărat că ar fi fost perfect fără obligația testării dar, dacă toată lumea va fi nevoită să își achite testele, în maxim o lună se ridica starea de alertă, căci o prelungire și cu o zi ar duce la revolta vaccinaților, inclusiv a entuziaștilor “științei” sanitare SF. Mai ales ei vor fi deranjați că nu mai sunt “liberi” să se plimbe oriunde vor, la adăpost de „medievalii” care nu se vaccinează, că nu mai primesc “gratis” teste (adică, plătite din bani publici, adică din taxele, impozitele și contribuțiile plătite de noi toți, sănătoși, ne-vaccinați, vindecați, vaccinați)."

Curtea de Apel BUCUREŞTI  > Informaţii dosar

Sursa foto: Facebook/Mega Mall București
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe