26 Mai 22

„Într-un fel sau altul trebuie să ne hotărâm ce facem! Nu trăim veșnic! Viața e o boală mortală și nimeni n-a scăpat.”

Zilele de azi sunt trăite de unii într-un mod ignorant, sunt ca o frunză-n vânt dusă oriunde bate crivățul ... și alții care dau din coate, întreabă, se țin strâns de ramura copacului...

E clar, mulți sunt vaccinați de frică, unii din comoditate, iar cei mai puțini probabil s-au vaccinat pentru sănătate. Unii au tras lozul cel mare, vaccinul probabil că la unii și-a făcut efectul promis în mod pozitiv, scăpându-i poate de virus, sau de o formă mai gravă a virusului, nimeni nu poate să spună asta 100%. Unii însă au murit după vaccin, efectele adverse ale vaccinului anti-covid pentru unii au fost mortale. Cu toate acestea, trăim vremurile în care o neagră dictatură sanitară (culmea) se întinde pe tot pământul ca o caracatiță ucigătoare, mai ucigătoare poate decât covidul. Obligativitatea vaccinării contra-covid este ca o ciumă neagră impusă în dauna libertății. Lepădăm drepturi și îmbrățișăm lanțuri. Certificatul verde nu este verde.

Libertatea, democrația, drepturile constituționale pentru mulți au devenit un vis ...

Unul dintre creștinii ortodocși din mass-media, puținii care nu se feresc să mărturisească niște adevăruri, prezentatorul TV Dan Negru a postat recent un mesaj pe un site social despre realitatea cruntă pe care o trăim. El a menționat un citat al lui Dostoievski care spune „Trăim fără să trăim și suntem morți fără să murim”, referindu-se la lupta pentru libertate, pentru drepturile pe care justiția din Australia i le-a confirmat lui Djokovic iar politicul nu, prezentatorul TV spunând următoarele: „Djokovic, mitingurile,facturile,toate arată că nervii sunt întinși la maxim. Că într-un fel sau altul trebuie să ne hotărâm ce facem! Nu trăim veșnic! Viața e o boală mortală și nimeni n-a scăpat.”

Iată mesajul integral:

„"Trăim fără să trăim și suntem morți fără să murim" e vorba lui Dostoievski.
De parcă ar fi spus-o azi...
Djokovic, mitingurile,facturile,toate arată că nervii sunt întinși la maxim. Că intr-un fel sau altul trebuie să ne hotărâm ce facem! Nu trăim veșnic! Viața e o boală mortală și nimeni n-a scăpat.
Am văzut zilele astea că uneori e mai periculos drumul către școală decat virușii din școală.
Am întâlnit azi in aeroport o doamnă care pleca spre Londra ca să-și vadă nepoata pe care n-a mai întâlnit-o de doi ani!
"Am obosit, domnule Negru", mi-a spus. "Și nu mai am timp..."
Dacă politicienii de acum nu au curajul unor decizii, dacă incertitudinea e singura lor promisiune, la următoarele alegeri, oriunde pe planetă, lumea se va schimba!
Eu o să-i votez pe cei care-mi vor explica cum planifică ei finalul fricii.
Chiar dacă știu că mă vor minți !
Frica nu oprește moartea!
Frica oprește viața!
Și eu am obosit un pic... ” - a scris Dan Negru.

Unul dintre comentariile interesante despre plecarea lui Djokovic din Australia aparține lui Eduard Dumitrache: „Numărul 1 ATP a părăsit astăzi Australia, escortat ca nu cumva să dea vreo servă. Pericolul nr 1 a fost înlăturat, pandemia poate merge mai departe...
PS. Ce frumos ar fi acum ca sportivii să se solidarizeze.”

Pentru solidaritate trebuie rațiune ...

Pentru mai multe informații despre cazul Novak Djokovic, clic AICI.

Foto credit: mediafax.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe