28 Mai 22

Într-o lume plină de suferință, de tulburări, de nesiguranță a zilei de maine, încercăm să asigurăm mamelor cu copii în situația de avort o

AM RAMAS CU FONDURILE PE ZERO!

Intr-o lume plina de suferinta, plina de mahnire, de tulburari, de nesiguranta a zilei de maine, incercam sa asiguram mamelor cu copii in situatia de avort o speranta. Copiii nu au nici o vina. Stiu ca sunt parinti care sunt iresponsabili, dar prin ajutor, prin iubire, prin incercarea de a ii aduce la Dumnezeu, li se da o sansa. Pomana pentru a salva un copil e enorma. E o VIATA  oamenilor. E ceva de nedescris in cuvinte de a explica bucuria vietii. Sa nu uitam ca atat cat traim pe pamant, Dumnezeu ne da sansa la pocainta. Abia dupa ce intram in pamant, ni se da verdictul la Judecata.

In speranta ca sa facem fata la urgente: gen o problema medicala la un caz de avort, o factura urgenta, lapte praf pentru copii sau cum le promitem ca le ajutam la nastere cu un carucior sau putut, va cerem ajutorul sa donati in contul voluntarei:
RO12RNCB0378117749630001
Mihaela Chihaia
Bcr.

Stiti ca sunt serios. Incercarea de a da o sansa fiecarei mame la ajutor ca sa nu zica  ca a facut avort pentru ca nu a avut nici un sprijin, nu e de la mine. E de la Dumnezeu. El e cel care ne da sanse in fiecare zi. Merita sa ajutam din dragoste pentru ca omul e chipul lui Dumnezeu si trebuie ajutat. Mai ales cand e vorba de copii sau o viata. Cantareste enorm aceasta fapta.
Pentru detalii sau sa ma anuntati ca ati donat, ma puteti contacta pe Facebook la Cutov Cristian-Ionut  ( nu imi apar mesajele intotdeauna) sau cel mai sigur la nr de telefon 0768389591. Am si wats app, telegram..
Sa fim oameni! Sa nu punem inca etichete pe oameni ca daca parintii nu merita, nici ca acesti copii care ar trebui sa se nasca din astfel de oameni sa nu li se dea nici o sansa.

DISTRIBUITI SI AJUTATI! Pomeniti ma si pe mine la rugaciune ( Cristian cu voluntarii) ca sa fie lucrarea lui Dumnezeu in mana voastra si prin noi! Amin!

Cutov Cristian-Ionut, Facebook / Foto: pixabay.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe