23 Ianuarie 21

Instigare la ură contra Bisericii din partea presei: „Religia nu ține cont de pandemie!”

   Oamenii presei, oameni plătiți de diverse „puteri” pentru a ataca Biserica, oameni botezați la un moment dat dar cu mult prea puțină catehizare, scuipă ură contra Bisericii la fiecare mare sărbătoare creștină, ne vor ÎNCHIȘI!
   Digi24 dimpreună cu toți prietenii lor atei militanți titrează titluri de genul „Medicul Emilian Imbri face apel la sprijinul Bisericii: Nu e competiție între vaccin și agheasmă, între medici și Dumnezeu”, „Religia nu ține cont de pandemie! Mii de oameni participă la slujba de Bobotează de la Constanța” sau comentarii la articole despre slujba din praznicul împărătesc al Botezului Domnului de la Constanța, din Arhiepiscopia Tomisului, de genul acesta „sănătatea, pusă pe locul doi.” Nu știu cum vi se par vouă aceste titluri, dar părerea mea este că acestea fac parte dintr-o adevărată propagandă contra Bisericii, pentru ca Biserica să fie din nou închisă pentru credincioși de către trădătorii de țară din guvern. 
   Observ în articolul publicat de Digi24, articol numit „Medicul Emilian Imbri face apel la sprijinul Bisericii: Nu e competiție între vaccin și agheasmă, între medici și Dumnezeu” că se atacă subtil Tainele Bisericii, spunându-se despre Aghiasmă și vaccin următoarele: „Nu se va putea dovedi niciodată care din ele ar putea să facă mai bine, ceea ce este sigur dovedit este că vaccinurile au făcut bine.” Din aceasta omul simplu, omul neinformat, omul ușor influențabil ar putea înțelege astfel situația, că Aghiasma nu are nici o propietate, fiind o „apă goală”. Total greșit, Aghiasma este demonstrat științific că are proprietăți vindecătoare, totul ține de credința fiecărui om... aici e mai greu, cu practica fiecăruia, Dumnezeu nu vindecă pe nimeni cu forța. Biserica niciodată nu a pretins niciodată că poate înlocui sistemul de sănătate, așa cum medicul menționat mai sus ar lăsa să se înțeleagă, să nu uităm că Biserica nu este reprezentată doar de către preoți, ci de totalitatea creștinilor ortodocși, trăitori ai vieții Bisericii aș adăuga, ori acest lucru include o sumedenie de medici ... 
   De departe IPS Teodosie este omul, preotul, ierarhul care se află cel mai mult lângă sufletul credincioșilor. Este ierrahul Bisericii Ortodoxe Române care a spus mereu lucrurile așa cum au trebuit rostite, fără acolade, fără pauze, fără eschive. 
   Biserica lui Hristos, Ortodoxia arată așa cum a arătat astăzi Arhiepiscopia Tomisului în Constanța, IPS Teodosie cu fii Bisericii!

P.S. Dubla măsură îi lasă din păcate pe mulți din noi muți ... facem liniște atunci când ar trebui să facem gălăgie. Pentru sfârșitul acestui articol vă dau un citat dintr-un articol semnat de către jurnalistul Cornelius Florin: „Interesant faptul că deși a făcut numai bine, L-au tratat mai rău decât pe un tâlhar. Cam a fost totul până la bani. Cum ar fi în ziua de astăzi? Pai în ziua de astăzi Iisus Hristos nu ar mai vindeca pentru că ar da peste cap industria farmaceutică, nu ar mai predica pentru că ar da peste cap "influencerii" și toți vlogării, nu ar mai face fapte bune pentru că ar da peste cap unele ONG-uri care au interese financiare și de imagine, nu ar mai vorbi despre Dumnezeu pentru că ar veni cine știe ce profesor doctor să Îl contrazică și cine știe dacă ar avea loc să predice și în biserici, asta așa de ciuda unor slujitori că este Cineva care vorbește mai frumos și mai profund decât ei. Cu toate acestea, noi trebuie să Îl urmăm pe Iisus Hristos orice ar fi.”
 
Foto credit: Averea Bisericii, facebook
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe