23 Ianuarie 22

Îndemnul avocatei Ana Vranceanu pentru toți părinții cărora le sunt obligați copii să se testeze pentru depistarea Covid-19

CĂTRE UNITATEA ȘCOLARĂ... ȘI ISJ...

 Subsemnata... în calitate de părinte a elevului... vă înaintez prezenta NOTIFICARE prin care vă pun în vedere că nu aveti acordul meu ca părinte pentru efectuarea oricărui test medical ori altă interventie medicală asupra copilului meu, elevul...
 Totodată, prin prezenta, vă transmitem si lipsa acordului pentru efectuarea asupra lui a oricarei testări/interventii medicale acasa, indiferent de către cine, alta decât cea pe care noi am putea-o considera necesară.
 Copilul nostru va face toate testele si interventiile medicale pe care noi, părintii lui le considerăm necesare pentru buna lui crestere si dezvoltare. Dimpotrivă, cele propuse de un sistem scolar care s-a indepărtat complet de atributiile lui de educatie, devenind o anexa a sistemului sanitar, nu întrunesc conditiile de legalitate si minimă știintificitate (raportat la lipsa oricărei minime exigențe științifico-sanitare privind aceste teste)  pentru a primi acordul nostru favorabil.
 Totodata vă somăm să încetati aceasta continua hărtuire psihologică prin succesiunea permanentă de schimbări si măsuri, complet străine de atributiile dvs. În caz contrar , vă vom actiona în judecată pentru daune morale pentru hărtuirea pe care ati produs-o copilului nostru si nouă, în ultimii 2 ani, pentru neasigurarea corespunzătoare a dreptului constitutional la educatie si pentru desconsiderarea notificarii noastre.
Părinte ...

Text: Avocat Ana Vranceanu

Notă site
: Acest îndemn al doamnei avocat vine ca un răspuns la abuzurile sistematice fără precedent în ultimii 30 de ani din partea statului contra libertății oamenilor!! Majoritatea fiind abuzuri fără raționament științific.

Foto credit: Basilica.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe