21 Aprilie 21

INCREDIBIL! Pentru al doilea an la rând, românii NU au voie în biserici, în noaptea de Înviere

Bătaie de joc la cel mai înalt nivel din partea autorităților atee care conduc România. 

„Așa cum se știe, din 16 mai 2020 și până azi, perioadă întreruptă doar câteva zile din cauza gafelor penibile ale celui care era premier în acea vreme, Ludovic Orban, România se află în ceea ce se numește stare de alertă. Suntem într-o alertă continuă, din care nu mai reușim să ieșim. Iar în starea de alertă, din toamnă încoace, orice ieșire nocturnă între orele 23:00 – 05:00 este interzisă, cu mici excepții. Iar mersul la biserică nu se află între acele excepții.
Concret, pentru că ieșirile sunt interzise, nici pe 2 mai, când pică Paștele ortodox anul acesta, nici pe 4 aprilie, când sunt Paștile catolicilor, românii nu vor putea să meargă la slujba de Înviere. Adică, nu vor putea lua Paște, nu vor putea lua Lumină. Este al doilea an consecutiv, lucru nemaiîntâlnit în istoria ortodoxiei românești.” - scrie stiripesurse.ro într-un articol care are în titlu „România normală”, numai o Românie normală nu este aceasta.

În timp ce în mall putem mânca lângă străini, să stăm fără mască în spațiu închis, în piețe, în foarte multe locuri publice...la Biserică nu se poate din cauza unei „gripe”, unui virus cu o vindecabilitate de circa 98-99%. Cu celelalte boli ce facem, cu ceilalți viruși ce facem, ne închidem toți în case și așteptăm să murim asfixiați?

Declar pe propria răspundere, că NU voi respecta în zilele premergătoare Sfintei Învieri a Domnului și de după Paști nici o „regulă” idioată și profund discriminatoare contra creștinilor! Nu pot respecta încălcarea libertăților cetățenești, nu pot călca în picioare democrația, asta este bătaie de joc. Sunt de acord să ne protejăm, să purtăm mască, să păstrăm o anumită distanță unul față de altul, să ne dezinfectăm (e de bun simț) ... dar NU pot fi de acord cu dublu standard propus de către autoritățile atee care conduc România. Nu mă puteți opri să merg la Sfânta Biserică, este dreptul meu și prin acest lucru nu îmbolnăvesc pe nimeni, nu încalc nici o lege. Să vă fie rușine ... Îmi puteți da 30 000 000 de amenzi, le puteți plăti voi cu cine vreți!
 
Sursă foto: stirilekanald.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe