08 Decembrie 22

INCENDIU „întâmplător” la Arhiepiscopia Tomisului?

"Restricțiile de la curent și căldură tulbură firea oamenilor. Nu este o logică în aceasta. Nu înțelegem. Au dispărut sursele de curent, de căldură? Sunt interese. Să ne rugăm ca Dumnezeu să dea lumină curată în mintea și conștiința cârmuitorilor, începând de la cei care sunt în vârful conducerii europene și mondiale." - a declarat IPS Teodosie.

Jurnalistul și teologul Cornelius Florin subliniază fin situația de față pe un site social printr-o întrebare. „Să nu uităm că în clădirea cu pricina, se afla și studioul Radio Dobrogea. Întâmplător?”

Paul Gabriel Andrei scrie și el despre tristul eveniment, arătând bucuria tâmpă sau drăcească a unora la aflarea unui astfel de eveniment trist.

„Arde mansarda Arhiepiscopiei Tomisului, poate ați aflat.
Mai jos sunt reacțiile la această știre de pe pagina unei televiziuni, nu are rost numele ei. Din fericire procentajul de idioți prin alte părți e aproape infim, am verificat.
Din păcate, unii colegi știu cărui public se adresează și care este capacitatea lui de înțelegere a lucrurilor si atunci le livrează știrile in modul acceptat de acesta.
Însă acest public e ca un pui de leu pe care il crești de mic, dar care la un moment dat iti va sări la gât, pentru că asta îi spune instinctul. Nu il poți controla, nu te bazezi pe el, nu iti poti pune increderea în niste oamenii care râd când aud că a luat foc o clădire istorică, indiferent de simpatiile personale. E un public ușor de manipulat, creându-i senzația că el e cel "dăștept".
În altă ordine de idei, incendiul a început in timp ce IPs Teodosie era în timpul slujbei. La 3 zile după ce următoarele declarații ale sale au stârnit iarăși controverse, nefiind deloc în linia trasată de afară:
"Restricțiile de la curent și căldură tulbură firea oamenilor. Nu este o logică în aceasta. Nu înțelegem. Au dispărut sursele de curent, de căldură? Sunt interese. Să ne rugăm ca Dumnezeu să dea lumină curată în mintea și conștiința cârmuitorilor, începând de la cei care sunt în vârful conducerii europene și mondiale."
In cladire se mai află secretariatul, arhiva cu toate actele, biblioteca, sediul redactiei și studioul Radio Dobrogea.
Rămâne de văzut ce relevă ancheta. Știti că noi suntem buni pe anchetat.” - a scris jurnalistul.

 

Foto logo: newsmaker.ro

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe