26 Mai 22

ÎNCĂ UN EXERCIȚIU DE LOGICĂ, SĂ DORMIM CU BURTA PLINĂ

Deci spui tu, Putin, că te simți amenințat de extinderea NATO spre granițele tale. Bun, s-a luat la cunoștință, ai un argument.
Țările membre NATO și cele care aspiră la integrare susțin că stau laolaltă de frica Rusiei. S-a luat și asta la cunoștință, e și acesta un argument.
Tu, Putin, în baza spaimelor pe care ți le dă NATO, nu te limitezi la a-ți alinia toată bogăția militară la graniță, la tine în bătătură, ci sari gardul “preventiv” la ăi’lalți.
Așadar, adunând ce avem aici, cine pare îndreptățit să se teamă de celălalt? La nivel de intenție, fiecare suspectează pe fiecare. La nivel de fapte, numai unul a trecut la treabă. Așa o treabă minunată, încât și cele mai vestite țări în materie de neutralitate se cer în NATO.
(Nu-i așa că vă mănâncă să scrieți “Da’ și NATO a făcut în alte părți!”? Da, da’ noi suntem în partea asta, acum discutăm partea... asta. Când discutăm părțile... alea, înjurăm NATO, da, iubiți credincioși? Așa-i că putem rămâne coerenți și nu amestecăm oalele?)

Autor: Anca Radu. / Foto: g4media.ro

Notă site: Nu există tabere inocente când vine vorba de imperii ca Rusia sau SUA....
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Și tu, Anca????
Mai jos e răspunsul meu pentru un postac rătăcit care a apreciat din rătăcire (sper) această jalnică distorsiune a logicii.
++++++
??? A băut și Anca Radu gaz și tu după ea??? Asta e logică? Ia vezi tu ce a enunțat taica Monroe pe la 1823! Ia vezi tu ce era să se întâmple în 1962 când cu criza rachetelor din Cuba care s-a întâmplat din cauza rachetelor amplasate de Amerlocia in Turcia! Ia vezi tu la ce presiuni și amenințări sunt supuse Insulele Solomon fiindcă au încheiat un tratat de asistență militară cu China! Ia imaginează-ți ce s-ar întâmpla cu Mexicul dacă ar vrea să își exercite suveran dreptul la apărare și să se alieze cu Rusia pentru că se simte amenințată de vecinul de la Nord (ceea ce a fost dealtfel verificat istoric). Ați băut gaz de 1 Mai????
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe