27 Mai 22

Înainte să te plângi că viața ta e grea, vezi asta. PLÂNGE DE BUCURIE CĂ MĂNÂNCĂ!

Se dau milioane peste milioane de euro pentru armament, pentru achiziții și construcții de tot felul de armament de război de către țările unde se tot vorbește despre „libertate”, în același timp copii, foarte, foarte mulți copii, oameni de toate felurile MOR DE FOAME.

Din unele surse de pe internet, se pare că pentru construirea unei bombe se cheltuie undeva la 100.000 de dolari, pentru un avion de luptă de ultimă generație undeva la 100.000.000 de dolari, avion care zboară cu un cost de 40.000 de dolari pe oră pentru a ucide oameni care trăiesc cu mai puțin de 1 dolar pe zi... Iertați-mă că mă exprim așa, dar cam ăsta este rahatul de război pe care și-l tot dorește Biden (că altceva nu are mai bun de făcut...) în estul Europei.

După cum pagina DarkMode propune, asta fac și eu: dragă SUA și Rusia, dacă doriți al Treilea Război Mondial vă sugerez propria voastră zonă de frontieră, având în vedere că sunteți atât de aproape unul de celălalt ...de ce nu! Vă despart aproximativ 5 km...
Puteți folosi submarine, avioane, nave, fără ca EUROPA să fie distrusă în disputa voastră.

Mai jos vă arăt o realitate, este un copil care PLÂNGE DE FERICIRE CĂ MĂNÂNCĂ. Nu plânge de fericire că are un telefon de ultimă generație de la părinți, că a primit un joc de 1-2 sute de euro, nu plânge de fericire că va merge în Dubai în vacanță ... plânge de fericire că a reușit să mai trăiască o zi, plânge de fericire că a mai găsit pentru o zi ceva de mâncare ... este tulburător!

Se vorbește despre democrație, despre libertate, despre ONU, despre drepturile omului ...care drepturi? Despre ce drepturi vorbim în ultimii 2 ani? Suntem nebuni cu toții??


Singura normalitate este Biserica lui Hristos, învățătura sa infailibilă. Păcat că unii confundă Biserica cu episcopul „x-ulescu” sau cu preotul nu știu care... Fraților, Biserica înseamnă Hristos, viață, știință (adică învățătură). Pentru cei care încă visează, căutați adevărul pentru a ieși din mocirla ignoranței ...
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe