22 Septembrie 21

În sfârșit în anul 2021 au văzut și alții adevărul.

Concluzia reală a ceea ce s-a întâmplat în Afganistan în ultimele zile prin cucerirea țării de către talibani poate trezi la realitate pe mulți, dar cum manipularea în continuare funcționează, puțin probabil ca o majoritate dintre români să conștientizeze pericolul care pândește România în caz de război.
Hai să citim ce spune jurnalistul Cornelius Florin: „In sfârșit în anul 2021 au văzut și alții adevărul. Când spuneam că este un război inutil în care se moare pentru interesele americanilor, mă luau unii și alții cu "Nu este adevărat. America luptă pentru omenire" . Poftiți luptă. Au murit soldați români pentru ce? Pentru omenire? NU. Au murit pentru interesele altora. Ne-am trezit târziu.” Asta în timp ce publicistul Răzvan Bucuroiu atrage atenția la ceea ce va urma în Afganistan pentru populația rămasă acolo: „Nu știu de ce, dar parcă retragerea americanilor din Vietnam a arătat altfel. Erau mai mulți soldați implicați de ambele tabere, era război între țări, erau lupte violente chiar în Saigon... Însă ceea ce vedem în Kabul este înfricoșător, fiind vorba despre civili disperați, cu sabia (concret) la gât. Căci talibanii nu vor face uz de glonț pentru a-i pedepsi pe “trădători“, de asta suntem siguri, ci vor recurge la pedepsele exemplare derivate din sharia: moarte prin spânzurare, lapidare, incendiere etc. Iar fetele/femeile violate, biciuite, schingiuite, omorâte pe stadioane. Cum să nu fii disperat, în aceste condiții?
Oameni care cad din avioane, agățați de trenurile de aterizare, chiar nu am mai văzut. Asta arată că afganii aceia au preferat moartea în câteva minute, decât agonia unor zile de răfuială din partea talibanilor. Ce oroare!”

Foto: bihon.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe