30 Martie 23

În școală nimeni nu trebuie să învețe ce este frica

În majoritatea unităților de învățământ din România, chiar din lume, domnește nesiguranța, frica, bullying-ul contra elevilor sau al profesorilor.
Respectul lipsește de foarte multe ori cu desăvârșire. Respectul lipsește din partea elevilor, din partea profesorilor uneori, și mai grav, din partea părinților pentru profesori sau propriii copii!
Ca profesor, ca stâlp important al viitorului oricărei țări, ca pilon al culturii și gândirii logice de multe ori îți este teamă, îți este frică să intri la oră din pricina faptului că te poți trezi la poartă, sau la ușa clasei cu un părinte nervos și pregătit să te lovească în urma unei minciuni care te plasează nemeritat în categoria „profesor agresiv”, devenind o victimă, a nu știu câta victimă. Nimeni nu vorbește despre atacul moral și fizic contra profesorului român din partea celor din jur, din partea statului!
Nici elevul nu este în siguranță în școlile românești, fără a mai băga în discuție viața din școlile din vestul Europei, sau SUA, unde atacurile cu arma au devenit „tradiție”! De multe ori găștile din școală fac legea, nimeni nu intervine cu adevărat ... așa se ajunge că cei mai timizi, cei mai slabi „de înger” să fie agresați, bătuți, fetele violate, agresate verbal și fizic.
Statul își dorește scoaterea icoanelor, scoaterea religiei, scoaterea lui Dumnezeu din școală. „Învățătorul suprem” se dorește să fie scos rapid din școală, astfel școala are cele mai multe șanse să devină un veritabil iad, nu spațiu de studiu și meditare.
Lipsa lui Dumnezeu din sufletul agresorilor naște violență, crime, grupuri care se bazează pe legea junglei și prin aceasta își doresc putere, putere prin orice mijloace. Din oameni, devin prin agresivitate adevărate fiare ... din astfel de „prietenii” au luat naștere adevărate drame!

Feriți-vă de prietenii care vă îndepărtează de Dumnezeu, haideți să susținem profesorul, elevul, haideți să învățăm să ne respectăm, dacă nu ne putem iubi unii pe alții măcar să ne respectăm, numai așa vom crește ca societate, numai așa vom fi independenți în fața forțelor sălbatice care distrug tot în cale precum un uragan.


Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in Era IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe