19 Octombrie 20

În cazul în care vă gândeați că veți putea merge la cinematograf cu copiii, iată ce pregătesc marile companii producătoare de desene

   „În cazul în care vă gândeați că veți putea merge la cinematograf cu copiii pentru a vedea desene animate noi, iată ce pregătesc marile companii producătoare de desene:
   Compania Pixar a promovat primul personaj principal h0m0sexual într-un film de animat de scurt metraj intitulat "Out". Filmul spune povestea unui tânăr bărbat care le spune părinților lui că se află într-o relație h0m0sexuală.

   Canalul de comunicare al companiei Disney (Disney +) a anunțat acest film pe Twitter drept "o poveste care îți topește inima".
   Trailerul îl prezintă pe Greg, personajul principal uitându-se la o fotografie cu el și un alt bărbat, exersând moduri în care să le spună părinților lui despre orientarea lui sexuală. "Pur și simplu privește-i în ochi și spune 'mamă, tată, sunt...'" spune el, în timp ce se aude soneria și părinții lui intră pe ușă.
   Conform celor de la Entertainment Weekly cu puțin ajutor din partea unor zâne sub formă de animale de companie (un câine magic, fabulos și o pisică ce călătorește pe un curcubeu), Greg face schimb de corpuri cu câinele său, Jim. În timp ce încearcă cu disperare să ascundă de mama sa evidenta relație h0m0sexuală ajungă să se gândească la faptul că poate nu e nimic de ascuns.
   Compania Pixar care este parte din Disney, era în trecut cunoscută ca făcând filme de desene animate pro familie cum ar fi "Toy Story, Finding Nemo și Cars".
   În ultimii ani atât Disney cât Pixar au început să împingă în producțiile lor agenda h0m0sexuală.
   Susținătorii valorilor pro familie au fost consternați de faptul că producția Onward, care a fost lansată la începutul acestui an, a promovat un ofițer de poliție ciclop, mov, Ofițerul Specter, căruia i-a împrumutat vocea actrița lesbiană, Lena Waithe, care vorbește despre "iubita sa".

   Următorul super erou de film creat de Marvel, care aparține companiei Disney, va promova un sărut între doi bărbați.

   Actorul Haaz Sleiman a afirmat că este important "să se vadă cât de iubitoare și frumoasă poate fi o familie queer."
   Sleiman care a venit în Statele Unite din Liban când avea 21 de ani, a subliniat despre sărutul dintre cei doi bărbați: "Este un sărut frumos și sensibil. Toată lumea a plâns pe platoul de filmare."

   "Doar ce am terminat de filmat un film marca Marvel cu primul super erou h0m0sexual declarat, The Eternals. Sunt căsătorit cu super eroul h0m0sexual Phastos, interpretat de Brian Tyree Henry și reprezentăm o familie h0m0sexuală și avem un copil."
Sleiman se identifică h0m0sexual și în viața reală; de altfel compania Marvel a căutat un actor declarat h0m0sexual pentru rolul respectiv.

   Conform unui articol publicat de MSN "includerea unei povești de dragoste între persoane de același sex în producția The Eternals a avut loc după ce compania Marvel a fost criticată de mișcarea L G B T Q I fiindcă în producțiile trecute nu au introdus decât decât câteva secvențe scurte."

   În luna martie a anului 2019, directorul de producție al companiei Marvel, Victoria Alonso a spus că lumea "este pregătită" pentru un super erou h0m0sexual.

   "Sunt atât de încântată de asta, trebuie să recunosc. Întregul nostru succes se bazează pe oameni care sunt incredibil de diferiți. Audiența noastră se înregistrează la nivel global, este diversă și inclusivă. Dacă nu vom proceda așa vom eșua."
   Alonso a lăsat să se înțeleagă de asemenea, că va dori o accelerare a eforturilor companiei Marvel de a portretiza comportamentul h0m0sexual ca fiind normal.
   " Dacă nu apăsăm pedala pe diversitate și incluziune, nu vom avea succes în formă continuată. Determinarea noastră constă în a avea așa ceva pentru toți oamenii care ne privesc filmele."

   La ediția din acest an a întâlnirii cu proprietarii de acțiuni, Bob Chapek, Directorul Disney a spus că motivul pentru care compania pierde bani nu este faptul că promovează agenda L G B T Q I.
   Conform NBC News, Chapek a afirmat că producerea de filme inclusive vor deveni o prioritate tot mai mare a companiei pentru viitorul apropiat.
   Acesta consideră că prețul acțiunilor sunt în scădere din cauza pandemiei de coronavirus nu din cauza promovării agendei L G B T Q I” - traducere Ioana Picoș, Facebook - citând New Pixar kids’ film centers on gay main character coming ‘out’ to parents / lifesitenews.com
 
Foto: WaltDisneyStudiosCanada / YouTube
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe