02 Octombrie 22

Împreună oferim 100 de kituri pentru naștere

„Familia mă descuraja, spuneau că mi-am complicat viața mai rău, că și așa îmi era greu. Eram deja în luna a patra, luasem decizia să păstrez copilul, dar eram debusolată, tristă, uneori regretam această decizie. Am fost în acea perioadă puțin cam depresivă. Mă întrebam dacă am făcut bine, cum o să mă descurc. În primele luni nu vedeam nicio soluție, m-am închis foarte mult și nu a ajutat. După ce am cerut ajutorul Centrului, am fost uimită să văd câtă lume se mobilizează când e vorba de mame și copii” - Roxana

Pentru cine? Pentru femeile în criză de sarcină și femeile însărcinate care se confruntă cu dificultăți materiale au nevoie de sprijin atunci când vestea că poartă un copil în pântece vine într-un moment dificil sau neașteptat. Ele au nevoie de sprijin timp de 9 luni până ajung să își țină copilul în brațe, iar după naștere e nevoie ca sprijinul să continue pentru creșterea și educarea lui.

Ce? La centrele Asociației pentru sprijinirea femeii însărcinate și a familiei încercăm să oferim, pe lângă consilierea care are un rol fundamental în depășirea crizei de sarcină, și diferite tipuri de sprijin concret: ajutor material de urgență, kituri pentru naștere, produse pentru îngrijirea copilului.

Kiturile conțin: - scutece mărimea nr.1, 78 buc; - șervețele umende, 4 buc; - pudra pentru bebelusi ingrijire delicata zilnica Johnson's Baby, 100g, 1 buc; - unguent Bepanthen, 100 g, 1 buc; - gel de duș pentru copii, 500 ml; - absorbante, 10 buc; - tampoane alăptare, 30 buc; - cremă de lanolină pentru mameloane, 30 buc; - gel de duș pentru mamă; - haine pentru copil oferite din donațiile de haine primite la centre.
Unde? Kiturile sunt oferite în cadrul celor două centre ale Asociației pentru sprijinirea femeii și a familiei: Centrul Sfânta Alexandra și Centrul Sfânt Elena.

Când? Sprijinul – în cel mai scurt timp posibil în criza de sarcină; pe parcursul sarcinii și după nașterea copilului. Kitul – înainte de naștere.

De ce? Dintre toate formele de sprijin concret, kitul pentru naștere este solicitat des de femei care trec printr-o criză de sarcină și de femei însărcinate care se confruntă cu dificultăți materiale. Când primesc kitul, femeile răsuflă ușurate. Simt că nu sunt luate pe nepregătite, că au un start la naștere, că există un minim necesar în momentul în care copilul vine pe lume.

În prezent mai avem doar două kituri, care vor fi oferite pentru două mame ce urmează să nască la începutul lunii septembrie. E nevoie urgentă de kituri pentru beneficiarele care urmează să nască în următoarele 3 luni și apar constant noi solicitări de ajutor.
Vă rugăm să ne sprijiniți pentru a putea sprijini mai departe femeile care au nevoie! Vă cerem sprijinul pentru a achiziționa 100 de kituri pentru naștere. Donează și invită-ți prietenii să doneze!

Iată 5 modalități prin care poți dona:
1. Donează prin Facebook la facebook.com
2. Trimite SMS cu textul DOI la 8845 și activează donația lunară de 2 euro pentru femeile în criză de sarcină;
3. Donează cu cardul folosind acest link: centrulsfantaelena.ro
4. Donează prin PayPal aici: paypal.com
5. Donează în conturile Asociației: Beneficiar: Asociația pentru sprijinirea femeii însărcinate și a familiei Cod fiscal: 36913780 Conturi: RO79RNCB0082153361040001 LEI RO52RNCB0082153361040002 EURO RO25RNCB0082153361040003 USD Deschise la BCR Unirii

Autor: Alexandra Nadane - 31 august 2022

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe