21 Aprilie 21

Imaginea IPS Teodosie e târâtă într-o propagandă antireligioasă de proporții

Netflix a devenit industrie de propagandă.

„Aflu de la Anca Gabriela (thanks, sister!) că imaginea IPS Teodosie e târâtă într-o propagandă antireligioasă de proporții posibil fake.
IPS Teodosie a fost prezent acum câțiva ani la o conferință legată de Libertatea Religioasă, "International Religious Freedom (IRF) Roundtable din Washington, D.C. susținută de către Departamentul de Stat al SUA și organizată de către International Religious Freedom- Eastern Europe. Au participat numeroase personalități din SUA și România (link), plus liderul preoților militari de la Pentagon.
Doar că, citesc în prezentarea serialului: "Unii politicieni americani se folosesc de influența lor pentru a transmite ideile Familiei către lideri străini, inclusiv câțiva șefi de stat cu mâinile murdare....Familia, o enigmatică organizație creștină conservatoare, se folosește de enorma sa influență din Washington, D.C. pentru a-și urmări ambițiile globale."
Adică se sugerează că nu e bine că religia e folosită în politică, iar Ortodoxia pare parte a acestui "complot-compot".
Și imediat, imagine cu IPS Teodosie.
Mi se pare o gafă monumentală, pe un canal unde Biserica-Stat, numită Vatican, are doar filme laudative, iar Papa e în plină campanie politică.
Ați reținut? Doar progresiștii au voie la globalizare. Conservatorii nu. Trump s-a dus...deci cam mirosim ce urmează cu Biden.
Serialul ăsta se putea numi: bate șaua să priceapă...călărețul.” - a scris purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, părintele Eugen Tănăsescu pe un site social.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe