27 Mai 22

Îl propun pe Zelenski ca împărat al planetei, este cineva de acord cu mine?

Nu îi este frică la nimeni că Putin va „confunda” România cu Ucraina în timpul unei lansări de rachete? Pe bune, păi la câte steaguri ale Ucrainei sunt „afișate” în spațiul public românesc, dacă nu ești atent, poți avea impresia că te afli în Ucraina. Îi pasă la cineva că aceste steaguri ale Ucrainei sunt amplasate ILEGAL pe instituții publice? Poliția, cineva? Nu ... probabil că „organele statului” așteaptă să se re-introducă masca obligatorie în spațiile publice închise și deschise, așa vor mai da și ei ceva amenzi ...

Ceea ce vroiam să vă spun e că de săptămâni întregi nenea Zelenski, noul „Petre Roman” al femeilor din România (vă mai amintiți prosteala de la începutul anilor 90?), tot îi trage de urechi pe francezi, pe americani, pe toate țările din NATO, din Uniunea Europeană ... este aplaudat, ovaționat în tot acest timp de conducătorii politici din SUA, Marea Britanie ... „Românica”, mai nou se ia și de elvețieni, ăia care o duc foarte bine fiind de o grămadă de ani, cum au fost și în ultimele războaie mari, NEUTRI. A zis comediantul Zelenski următoarele: „Băncile voastre sunt locul unde stau banii oamenilor care au pornit acest război.” Nu mai pot cu acest personaj, aproape la fel de sinistru ca Putin!
Dacă tot se ia Zelenski de toată lumea, dacă tot le știe el pe toate, dacă tot este așa mare erou el, de ce a lăsat prin politica promovată de el să se întâmple o așa nenorocire contra Ucrainei? Putin este un DICTATOR, face ceea ce face orice dictator ... mă tot mir când văd câți proști avem în mass media, câți se afișează cu o stupoare nemaivăzută că Putin este dictator, acum vă dați seamă? De abia acum? Eu, neștiutorul, am tot spus asta de 10-15 ani ... la fel și despre conducătorii SUA, aceeași „mentalitate politică” dar cu altă „pălărie”, pardon ...altă mască, că e la modă încă!

O altă stupefacție din partea mass-media, se moare în războiul din Ucraina, mor soldați și civili, se pierd multe VIEȚI!! Păi ce credeați că se întâmplă într-un război? Credeați că un război se duce la fel cum ai juca un joc video, ca cel prezentat de Antena 3 ca fiind scenă reală din războiul din Ucraina? Credeați că războiul înseamnă fake-news, așa cum vedem la TV?

Un alt aspect și o altă întrebare din partea mea, distinsele doamne refugiate, atunci când trec granița pentru a ieși din Ucraina în SUV-uri, de ce nu opresc pentru a lua în mașină și pe amărâții care își trag valizele pe asfalt? Le murdăresc mașina?

Să reținem, după părerea mea într-o țară democrată, sper că încă e democrată, pacea nu a fost făcută până acum din cauza ORGOLIILOR! Pionii principali sunt cei doi lideri politici, PUTIN și ZELENSKI! Pe lângă aceștia doi se mai alătură și liderii mondiali cu gura plină de ură, pardon, de „pace”, cum ar fi Biden sau Macron. Timp de două luni până la atacul rus contra fraților ucrainieni (căci ăștia se cam înrudesc), am avut impresia că Biden mai are puțin și merge în Rusia pentru a-l ruga personal pe Putin să atace Ucraina ... la ce declarații „ofensive” a împrăștiat în mass-media „occidentală”....! De pe la sfârșitul lu decembrie ne spunea Biden că Putin va ataca Ucraina marți, ba nu, joi, ba nu ...luni, și așa mai departe!

Până la toate aceste evenimente descrise mai sus, limba română a fost INTERZISĂ de Zelenski în Ucraina, în instituțiile publice, școală, Biserică ... chiar și în provinciile cu populație majoritar de români. Oare cu rușii din estul și sudul Ucrainei situația a fost asemănătoare? În estul Ucrainei se pare că trăiesc în proporție de aproximativ 80% ruși ... Oare acest „foc al războiului” nu mocnește de mai mult timp? Știți, pentru a descrie, a cunoaște, a prezenta un tablou trebuie să studiezi fiecare colțișor al respectivei opere de artă ...

Ajutorarea refugiaților ucrainieni este vitală pentru un popor creștin, mai ales un popor creștin ortodox ca România, așa cum și promovarea PĂCII dintre Rusia și Ucraina trebuie să fie! Degeaba mass-media publică articole emoționale cu copiii Ucrainei, cu femei și bărbați scăpați din iadul războiului, dacă de dimineață până seara se alimentează o agresivă propagandă pro-război! Cu manipularea și „înfierarea” populației contra rușilor nu se dorește pace ... dacă se ceartă doi oameni pe stradă, pentru a media pacea trebuie să îl înjuri pe unul dintre ei? Așa se face pace? Dacă așa este, înseamnă că termenul de pace nu l-am înțeles niciodată.

Foarte importante sunt mesajele refugiaților, foarte importante, dar toate, nu doar acelea care sunt „acceptate de propagandă”. În imaginile de mai jos, se pare că refugiații UCRAINIENI declară că i-a scăpat din acest iad al războiului fix armata RUSĂ ... Doamne ferește!!! Cum așa ceva? Ceea ce este stupefiant, este faptul că se completează această informație cu declarația că armata Ucrainiană ataca proprii civili pentru a crea „diversiuni” ... acest aspect este bine cunoscut în istoria războaielor, nu este ceva nou ... sigur, este regretabil, este o adevărată crimă, genocid (că tot e la modă), dar se întâmplă în războaie. Nu mă înțelegeți greșit, nu iau „apărarea” armatei Ucrainei, cum nici a invadatorilor ruși nu o iau, dar aspectele acestea trebuie să ajungă la toată lumea fix cum au ajuns la TV informații despre doamna care a doborât cu un borcan o dronă militară rusă, cum au ajuns imaginile unui joc video să fie comentate la o audiență considerabilă de către „mari analiști militari” la postul TV, Antena 3 ca fiind imagini autentice dintr-o scenă de război de pe coasta mării Azov...

Priviți ...


Încorporarea de mai sus a fost cenzurată de Facebook, de aceea clipul a fost re-încărcat și publicat pe Youtube, asta până când cenzura nu va ajunge la el și acolo ...

IATĂ CLIPUL CU PRICINA:


Și după ce ați văzut aceste declarații aflați că Zelenski a declarat următoarele: „Atacul asupra orașului Mariupol este un act de teroare și va rămâne în istorie pentru secole”.

Sursa foto: BBC via r3media.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe