23 Ianuarie 22

Iisus s-a născut pentru libertatea noastră, a fiecăruia dintre noi.

Libertatea este amenințată de către noua dictatură care se dorește a fi instaurată. Asta în timp ce libertinajul de tot felul este ridicat la nivel de „artă”. „Mai marii lumii”, vremelnic în posturi lumești, dau liber la sinucidere asistată, dar în același timp se dau de ceasul morții că ei ne vor binele și pentru a scăpa omenirea de „pandemia de Covid” ar trebui să ne vaccinăm cu FORȚA TOȚI în numele „binelui comun”! Manipulări ...

În acest sens a scris și avocata Dana Girbovan pe un site social:

„E important să înțelegem acest lucru, că Isus nu a venit "pentru toți", ci "pentru fiecare". Diferența dintre individ și colectiv e esențială, pentru că libertatea tuturor există doar dacă e respectată libertatea fiecăruia.
Vechiul Testament ne învață că omul a fost creat după chipul și asemănarea lui Dumnezeu. Noul Testament ne învață ca omul, căzut în păcat, a fost răscumpărat de Isus pe cruce, cu preț de sânge, pentru ca omul să fie din nou liber.
Acest lucru îl face pe om valoros în fața lui Dumnezeu, iar pe baza acestei concepții/credințe iudeo-creștine s-au dezvoltat și recunoscut apoi în lumea creștină ceea ce numim azi "drepturile și libertățile fundamentale individuale".
Libertatea fiecăruia nu înseamnă nici egoism, nici izolare, ci slujire unii către alții în libertate.
Acum, mai mult decât oricând, e bine să înțelegem scopul nașterii lui Isus. Ura și frica ce se răspândesc în lume amenință să distrugă nu doar libertatea fiecăruia, ci a tuturor.
Cuvintele lui Pavel către galateni sunt mai actuale ca oricând:
"13. Fraților, voi ați fost chemați la libertate. Numai nu faceți din slobozenie o pricină ca să trăiți pentru firea pământească, ci slujiți-va unii altora în dragoste.
14. Caci toată Legea se cuprinde într-o singura porunca: "Să iubești pe aproapele tau ca pe tine însuți."
15. Dar, daca va mușcați si vă mâncați unii pe alții, luați seama sa nu fiți nimiciți unii de altii."
Crăciun binecuvântat, dragi prieteni, în libertate și iubire unii față de alții!” - a scris avocata.

Foto credit: ziarullumina.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe