11 August 20

Ignoranța nu ține de Ortodoxie! Dacă citești doar titlul, asta nu-ți dă dreptul să comentezi la acest articol.

   Ignoranța luată la modul general, e clar că nu ține de Ortodoxie ci de habotnicie, mai direct spus, ține de prostie, ori prostia este opusul Ortodoxiei. 
   Ieri, am postat pe acest site articolele „Focar de Covid la Mânăstirea Vlădiceni cu un singur bolnav?” și „Declarația părintelui Calistrat de la Mânăstirea Vlădiceni cu privire la presupusul „focar” de Covid de la Mânăstire”, articole care au fost distribuite pe pagini și grupuri de profil. Ceea ce m-a șocat este ignoranța celor care se numesc „creștini” cu privire la informare, judecarea unui titlu pe care nu l-au înțeles din pricina faptului că nu știu rostul unui semn de întrebare (?), judecarea unui întreg articol în condițiile în care s-a citit doar titlul....este cel puțin dezamăgitor să conștientizez faptul că un grup creștin ortodox de peste 200 000 de membri, poate însuma nici macar 20% ortodocși în puterea cuvântului, cu bune și rele... 
   Fraților, Ortodoxia nu este ignoranța, nu judecată (osândă), ci judecată rațională, informare, inteligențî, o veritabilă mână întinsă de Dumnezeu omului...nu respingeți această mână pentru ignoranța drăcească!

   Prigoana nu va veni din exteriorul Bisericii ci din interiorul ei...de la cei bolnavi de ură și ignoranță!

   Poza de mai sus este o captura a unor comentarii la articolul „Focar de Covid la Mânăstirea Vlădiceni cu un singur bolnav?” CONFORM cu declarațiile OFICIALE ale părintelui Calistrat Chifan de la Mânăstirea Vladiceni, de ce atâtea jigniri la un conținut confirmat oficial? 

   „Răspunzând, Iisus le-a zis: Vedeţi să nu vă amăgească cineva. Căci mulţi vor veni în numele Meu, zicând: Eu sunt Hristos, şi pe mulţi îi vor amăgi. Şi veţi auzi de războaie şi de zvonuri de războaie; luaţi seama să nu vă speriaţi, căci trebuie să fie toate, dar încă nu este sfârşitul. Căci se va ridica neam peste neam şi împărăţie peste împărăţie şi va fi foamete şi ciumă şi cutremure pe alocuri. Dar toate acestea sunt începutul durerilor. Atunci vă vor da pe voi spre asuprire şi vă vor ucide şi veţi fi urâţi de toate neamurile pentru numele Meu. Atunci mulţi se vor sminti şi se vor vinde unii pe alţii; şi se vor urî unii pe alţii. Şi mulţi prooroci mincinoşi se vor scula şi vor amăgi pe mulţi. Iar din pricina înmulţirii fărădelegii, iubirea multora se va răci. Dar cel ce va răbda până sfârşit, acela se va mântui.” - Sfânta Evanghelie după Matei | Capitolul 24 / 4-13
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe