21 Aprilie 21

Ieri s-a adoptat rezoluția prin care Parlamentul European a declarat că Uniunea Europeană devine o zonă de libertate pentru comunitatea LGBT

„Ieri s-a adoptat rezoluția prin care Parlamentul European a declarat că Uniunea Europeană devine o zonă de libertate pentru comunitatea LGBTIQ.
UE a decis să vină cu treaba asta din cauza Ungariei și Poloniei care refuză să recunoască persoanele trans și non-binare și să accepte căsătoriile gay.
UE le amenința pe cele două că le va tăia din fondurile europene dacă nu renunță la masurile "homofobe".
Iată lista parlamentarilor români care au votat. Mai sunt câtiva care s-au abținut. PSD-istii, cot la cot cu USR și Cioloș.” - scrie jurnalistul Paul Gabriel Andrei (sursă foto) pe un site social. 

Treaba e clară, în Uniunea Europeană, declarată DEMOCRATĂ, avem un nou comunism evident. Ca țară NU ai voie să ai o altă opinie decât restul turmei pentru că ești direct pus la colț și amenințat. Jignirile curg, cuvintele ca „homofobie” sunt folosite la  tot pasul contra Ungariei și Poloniei. Bravo lor....au ieșit din turma comunismului! URSS nu a murit.

Cu toate astea, cuvintele Sfinților devin realitate...de când există lumea, a fost clar că un comportament sexual precum cel din comunitatea LGBTQ+ nu este normal. Astăzi am ajuns să fim obligați să gândim după cum vor „ei”, vor să acceptăm anormalul ca fiind normal. NICIODATĂ.

Sfântul Antonie cel Mare, Sfânt care s-a născut în anul 251 d.Hr și a trecut șa Domnul în anul 356 d.Hr a spus că „va veni vremea ca oamenii să înnebunească și când vor vedea pe cineva că nu înnebunește se vor scula asupra lui, zicând că el este nebun, pentru că nu este asemenea lor”. Vremurile acelea le trăim ... luptați pentru libertatea de expresie, opriți tăvălugul anormalului. 
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe