19 Ianuarie 22

Iată de ce NU CRED ÎN PARADELE MILITARE alături de politicieni

Indiferent de motivul pentru care se face o paradă militară, nu o pot numi o paradă prin care se arată iubirea față de țară, respectul față de eroi, credința că România va deveni cândva un stat puternic, așa cum ar trebui să fie ... este doar o paradă a măscăricilor fără de respect pentru eroii neamului care și-au dat viața pentru libertatea noastră.
Astăzi, mai mult ca oricând, ne vindem libertatea, viața pentru 100 de lei, un mic și un vaccin. Am ajuns să ne vaccinăm pentru a dobândi o „libertate condiționată”, care numai libertate nu este... am crezut că vaccinul este pentru sănătate, nu, în mintea politicienilor vaccinul nu mai reprezintă de mult un act medical!

Bolnavi de tifos, nemâncați, răniți, fără picioare, fără mâini eroii noștri au ajuns să lupte în tranșee ca mai târziu trădătorii din ziua de azi să își bată joc până și de monumentele lor, căci mulți dintre ei nici morminte nu au ... și-au pierdut trupurile pe front, la Odessa, Turtucaia, Oituz, Valea Jiului, Valea Prahovei, Bran-Câmpulung, Mărăști, Mărășești, Tighina ...și alte multe locuri din țară și străinătate! Politicienii, conducătorii statului român din ziua de astăzi nu sunt în stare să repare nici măcar scările monumentelor eroilor, crucile eroilor nu sunt în stare să le țină într-o stare decentă, nici măcar să taie iarba printre crucile eroilor români ... în tot acest timp Iohannis inaugurează statui ale unor conducători care au omorât români în Ardeal, asta înseamnă să ajungi trădător suprem!

Plânge sufletul în mine când văd atâta minciună, atâta batjocură, atâta ignoranță, atâta trădare din partea celor care ar trebui să facă din România un stat puternic, independent și respectat în lume!!

Iubiți EROI .... iertați-ne!!!!!

Acești eroi nu s-au putut lăfăi în bani și în averi, ei și-au dat viața pentru a avea trădătorii de neam din ziua de azi ce fura ...

 
Foto credit: antena3.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe