19 Aprilie 21

Iată de ce afirmația „în alte țări sunt restricții mai severe. În alte țări sunt orașele carantinate” nu este valabilă pentru România

   Deci am tot auzit afirmația asta de nu știu câte ori și tot de atâtea ori am combătut această afirmație: "În alte țări sunt restricții mai severe. În alte țări sunt orașele carantinate. În alte țări...."
   Măi fraților, măi oameni creduli, în alte țări s-au aplicat anumite beneficii pentru companiile închise și pentru cetățeni. În alte țări șomajul tehnic ajunge chiar și la 100 % după o anumită perioadă de timp. Haideți să vă spun eu ce se întâmplă în alte țări. Menținerea cotelor reduse de TVA este una dintre măsurile propuse și acceptate, prin urmare deja este în vigoare. Prelungirea perioadei de plată a impozitului pe profit pentru anumiți contribuabili, dar și scutirea de la plata contribuțiilor pentru noii angajați. Este o altă măsură care vine în sprijinul angajaților noi și anumiți contribuabili. Pentru cei cu afaceri în turism sau divertisment se oferă o scutire de la plata impozitului local (municipal) pe bunurile imobiliare. Exceptarea totală de la plata impozitelor pe proprietate se va aplica, îndeosebi, pentru teatre, cinematografe și săli de concert, și în 2021, și în 2022. Facilități la plata contribuțiilor pentru primele șase luni și credite fiscale pentru hoteluri și unități de angajare. 
   Deci nu veniți să îmi vindeți gogoși că "în alte țări". Vorbesc aproape zilnic cu persoane din alte țări și toți îmi spun același lucru: " Ceea ce se întâmplă acum în țară este un abuz. Aici nu există așa ceva. Aici și plata utilităților poate fi amânată. "

Jurnalistul Cornelius Florin, Facebook / sursă foto: pixabay.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe