03 Octombrie 22

Iată cine este protestatarul agresiv care atacă un bătrân de 71 de ani

    Acesti oameni de "meserie" protestatari care se auto-intituleaza #rezistenti incet, incet isi arata adevarata fata. 
    Aproape mereu au adoptat tehnica profitorilor de la USR de victime dupa ce au provocat si iata acum se adopta aceeasi tehnica din nou ...
    Foarte interesant de mentinut este si parerea saitului 3dots.ro exprimata intr-un extras despre acest subiect:
    "Domnul Sandi Matei apără statul de drept, democrația, așa cum înțelege el. I se pare normal că sunt moment în care trebuie s-o facă și cu pumnul, pentru că așa-i la revoluție. Ar trebui să-i explice cineva că și pe vremea comuniștilor, pe care îi detestă, ideile se impuneau cam la fel, cu forța. El nu înțelege de ce după ce-a lovit un om, în cazul de față, mai grav, un bătrân, trebuie dus la secția de poliție și nu la unitatea mobilă a jandarmeriei. El spune doar că și-a pierdut cumpătul și că a ripostat, se consideră o victimă.

    Violența la care s-a ajuns ar trebui să deprime ambele facțiuni, pentru că e puțin cam dificil să explici de ce-ai fi mai bun decât cei răi, atunci când dai cu pumnul, de oricare parte a baricadei ai fi.

    Pentru curățenia morală a manifestațiilor, pentru ideile care strâng atâta lume în piață, domnului Sandi Matei ar trebui măcar să i se aplice aceeași pedeapsă pe care o primesc huliganii pe stadioane, să-i fie interzis să participe la proteste pentru o anumită perioadă. Pentru a nu mai fi asociați cu astfel de specimene umane, lipsite și de cea mai elementară normă de civilizație. În fond,  o pedeapsă dată ca oricărui golan care crede că e altceva decât ceea ce este cu adevărat..."

Sursa foto: facebook.com

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe