03 Octombrie 22

Iată antiromânii, dușmanii statului, dușmanii voinței a peste 3 milioane de români care vor ca familia să rămână NORMALĂ

    Peste 3 milioane de romani au spus clar, vor ca in Constitutia Romaniei sa scrie ca familia este formata dintre un barbat si o femeie. Se pare ca dusmanii acestui popor nu vor acest lucru, de aceea blocheaza startul referendumului pentru familie de frica normalitatii.
    Cei de la USR si PNL, si nu numai, vor probabil ca in Romania sa se ajunga ca unii sa se casatoreasca cu o GARA, sau cu catelul de pe strada, cu gaina de ce nu... Aceasta este normalitate in viziunea lor dimpreuna cu casatoria intre homosexuali probabil, adoptia de copii la homosexuali sau pedofilia.
    Aceasta lupta contra familiei are un numitor comun, distrugerea Romaniei ca stat, ca familie!

Lista semnatarilor PNL (15) a celei de-a treia sesizări de neconstituționalitate a legii referendumului. Aici sunt adversarii profesioniști ai referendumului și ai suveranității poporului român.
Lista semnatarilor USR (plus doi senatori PNL) a celei de-a treia sesizări de neconstituționalitate a legii referendumului. Aici sunt adversarii profesioniști ai referendumului și ai suveranității poporului român.

Vezi si articolul: Dupa propaganda LGBT va prezentam o femeie care a ales sa se marite cu o GARA

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe