24 Noiembrie 20

Iată adevărata față a extremiștilor de stânga de azi - faimoșii ANTIFA

   Pe data de 18 Octombrie 2020 au avut loc evenimente tragice ca și însemnătate morală în lume. Mai multe lăcașuri de cult din Chile au fost vandalizate, dărâmate și arse din temelii. Începând cu luna octombrie, bilanțul protestelor este de 29 de morți și clădiri de patrimoniu incendiate. 

   „Iata adevarata fata a extremistilor de stanga de azi - faimosii ANTIFA: ieri au incendiat doua catedrale catolice din orasul Santiago, capitala statului Chile...La Asunción si San Francisco de Borja.
   In imagine, o feminista extremista, membra a Antifa, jubilland in interiorul uneia dintre catedralele crestine in flacari, si aratand victorioasa semnul satanic cu coarne din ambele maini...
   Cam asta este viitorul crestinismului in fata asaltului brutal al extremei stangi radicale si al islamistilor fanatici, daca crestinii nu vor avea curajul si determinarea sa se ridice si sa isi apere credinta si bisericile. Credinta fara fapte este moarta. Iar faptele inseamna si sa iti aperi biserica atunci cand este atacata, nu sa o lasi sa arda si sa te rogi pentru atacatori.” - scrie un utilizator pe un site social.

   Deputatul Daniel Gheorghe reacționează și el: „În Chile, țară catolică din America de Sud, are loc o insurectie neo-marxista și anticreștina care are drept țintă lăcașurile de cult creștin, bisericile și simbolurile religioase. Așa zișii "progresisti", în fapt niște fanatici ai unui bolsevism postmodern, fac exact ceea ce știu ei mai bine: distrug, jefuiesc, incendiaza! Ar trebui să înțelegem esența criminală și diabolică a extremismului politic de orice fel și să incetam a căuta în coarnele secularismului militant tot felul de explicații ipocrit filosofice ori pseudo-stiintifice. Aici ne duce invazia pe verticală a barbarilor, la reducerea omului la nivelul instinctelor primare și la instrumentalizarea politico-ideologica a urii. Anticreștinismul este o formă de expresie iraționala, cu rădăcini în cea mai neagră beznă comunistă a minții, expresie pe care,  în ignoranță și in furie tot mai mulți activiști ai noii stângi radicale o îmbrățișează în lumea întreagă, evident în numele unui mincinos "progres" și al unei false "lumi noi", în fapt un infern amoral și tehnologizat la nivelul uneltelor de represiune, dar și nu la nivelul soluțiilor, impus arbitrar lumii libere!”

   Potrivit Activenews, citând Agerpres.ro, biserica San Francisco de Borja a fost incendiată de un grup de indivizi mascați. Coloane groase fum erau vizibile din centrul orașului. Manifestanții au scos obiectele de cult și mobilierul din interiorul lăcașului de cult și au dat foc unor importante baricade în exterior.
   Construită în 1876, biserica era consacrată forțelor de poliție de peste 40 de ani.
   Forțele de poliție din Chile au condamnat acest atac, ca și incendiile care au vizat mai multe clădiri de patrimoniu din aceeași piață de la declanșarea manifestațiilor la 18 octombrie. Săptămâna trecută, cinematograful Arte Alameda a fost de asemenea ars, iar în săptămânile precedente localurile unei universități.
   Din octombrie, manifestațiile au făcut 29 de morți. Un referendum va fi organizat la 26 aprilie pentru ca populația să hotărască dacă dorește modificarea Constituției, moștenită din perioada dictaturii lui Augusto Pinochet (1973-1990).
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe