02 Octombrie 22

Hristos însuși este Ortodox. De ce spun asta? Iată ...

    Hristos insusi este Ortodox. De ce spun asta? Haideti sa vedem istoria....la inceput a fost Biserica Crestina, corect? Corect! Georgrafic Biserica Crestina era impartita in Biserica de Apus si cea de Rasarit. Din pricina ereziilor Catolice a avut loc marea schisma in care Biserica de Rasarit in cea mai mare parte a respins printre alte erezii "primatul papal" care nu respecta invatatura Sfintei Scripturi care spune "capul Bisericii este Hristos". De la 1054 cea mai mare parte a Bisericii de Rasarit a devenit Biserica Crestin Ortodoxa si cea mai mare parte din Biserica de Apus a devenit Biserica Crestin Catolica.

    Acum, de ce Hristos este Ortodox? Pentru ca Ortodoxia dupa cum si Papa Francisc a recunoscut, e singura Biserica adevărată care a tinut cu sfintenie invatatura Crestin-Apostolica de la Sfintii Apostoli pana astazi! 
 
 

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Cate din practicile bisericii ortodoxe le facea biserica apostolica?
Se inchinau la chipuri? Lasau ca convertitii sa li se inchine si sa li se pupe mana? Se inchinau la morti si îi pupau? Se rugau pentru cei morti? Imparteau mancare in numele mortilor? Treceu pe sub mese? Botezau copiii mici?
Sa fim seriosi!
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe