24 Mai 22

Hilar: „Bărbatul care l-a stropit cu cerneală pe George Simion se plange că a fost agresat”

Băi, ce tare e asta. Bărbatul care l-a stropit cu cerneală pe George Simion se plange că a fost agresat

Priviți ce spune într-un articol pe ziaruldeiasi.ro:
"După ce am dat cu cerneală în el, am încercat să plec de acolo, moment în care am fost pus la pământ şi lovit de mai multe persoane, aceste persoane fiind bineînţeles din grupul AUR. Din câte am înţeles de la Poliţie, de la audieri, acele persoane erau din Bucureşti. Am fost lovit în cap şi în coaste, mi-au tras masca, mi-au dat jos geaca şi gluga, moment în care eu am cerut ajutorul Poliţiei. Poliţia m-a ajutat şi m-a scos din mulţimea respectivă; dacă nu ceream ajutorul Poliţiei, iar dacă poliţiştii nu ar fi intervenit, cu siguranţă acei indivizi mă lăsau la pământ şi m-ar fi linşat. Aveau o agresivitate ieşită din comun"
Deci un individ vine in mijlocul unui grup, stropește cu cerneală pe față liderul acelui grup si apoi se plange că unii de pe acolo i-au tras de glugă si l-au lovit.
Păi ce te așteptai, mă ? Să iti umple călimara inapoi și să iti dea un buchet de flori?
Eu nu mai înțeleg nimic, auzisem pe la unii si pe la alții că totul a fost o înscenare.
Să nu ne trezim cu individul ăsta pe la tv să ne explice ce gest de mare curaj a făcut el si barbarii ăia extremiști au indraznit să îl lovească.
"Oameni buni, de când o cerneală aruncată pe fața cuiva reprezintă o agresiune? Si se vede că acest băiat nevinovat nu a avut nicio intenție să il deranjeze pe domnul Simion, altfel arunca de departe să ii păteze hainele. A tintit doar fața pentru a-i permite să se spele usor după acest gest care nu e decât un semnal de alarmă că partidul Alianța pentru Unirea Românilor - AUR este unul extrem de... extremist. Dacă toti ne-am face dreptate singuri după ce primim o biată cerneală in față unde o să ajungem?" - a scris pe un site social jurnalistul Paul Gabriel Andrei.

Notă site: Acest specimen care vine de bună voie și nesilit de nimeni într-o manifestație de genul în care se afla liderul AUR, George Simion, este fix genul de membru de partid comunisto-USR-ist, se aseamănă perfect cu intimidările și atacurile acestora. A demonstrat cineva până acum că acesta este „fan USR”?

Foto credit: observatornews.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe