23 Ianuarie 22

HALUCINANT: De trei ori vaccinata ALEXANDRA PĂCURARU este tare panicată să nu ajungă la ATI fiind infectată cu Covid-19 de un nevaccinat

Prompterista Alexandra Păcuraru: „Nu îl înțeleg pe Arafat, nici pe Rafila; în loc să înăsprească restricțiile pe modelul Europei civilizate, ei relaxează! Incredibil! Îmi este frică să mai intru pe magazine și restaurante ca sa nu dau peste un nevaccinat sau un fals testat! O sa merg cu teamă pe stradă să nu mă infectez și să ajung la ATI. Nu îmi mai trimit copiii la școală, e inadmisibil! Eu mă așteptam să se impună vaccinarea obligatorie și să se introducă noi restricții pentru nevaccinați, să le fie interzis accesul și în magazine, dar uite ce face Guvernul… mi-e rușine că sunt româncă, suntem rușinea Europei!” – a spus prezentatoarea TV de la Realitatea Plus.

Cam așa am ajuns să avem holocaust, cam așa Leopold al II-lea al Belgiei a făcut genocid în Congo, așa au ajuns Hitler și Stalin să aibă o putere așa mare încât să decidă cine să trăiască și cine să moară, au existat astfel de oameni, oameni dornici de dominație totală, de dictatură, de eliminarea libertăților cu orice preț!!!

Alexandra Păcuraru, OM DE TELEVIZIUNE (aia de unde mulți din păcate se „informează”) cere NOI RESTRICȚII pentru cei nevaccinați, accesul interzis în magazine, impunerea vaccinării obligatorii cu un ser care încă se studiază ... ura din cuvintele acesteia mustește a dictatură!

Spunea cineva că dacă nu te uiți la TV ești considerat neinformat, dar dacă te uiți la TV devii dezinformat!

Foto credit: activenews.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe