27 Mai 22

Hai că, după sesiunea de block pe tema vaxx-antivaxx, a început cea de block pe tema pro-Putin/anti-Putin.

„Nu știu de ce unora li se pare că istoria e meci și se simt obligați să țină cu unul dintre cei ce îl joacă. Marile puteri au doar interese, în detrimentul țărilor mici. Și dacă nu îl înjuri pe Putin sau nu ții cu americanii, nu înseamnă că ții cu rușii. Aici a dus lipsa de carte, de minime cunoștințe de istorie. Minime. Practic neștiința a anihilat și instinctul de conservare al românilor.” - a scris Cristina Leordeanu pe un site social.

Cam despre asta este vorba. Toată România, dintr-o dată, este îndrăgostită de președintele Ucrainei, același președinte care a declarat că România a ocupat abuziv Bucovina de nord în 1918 și a interzis LIMBA ROMÂNĂ în Ucraina.
Atitudinea noastră de vasali continuă vertiginos ... Am impresia că România este ocupată de 30 de ani. În perioada de sub papucul Rusiei măcar știai unde ești, acum ăștia îți pretind libertate după lungimea lanțului.
Ceea ce se dorește acum de fapt este ca oamenii să fie bombardați cu propaganda de război din partea Ucrainei, SUA, nu și a Rusiei (site-urile pro-ruse au fost interzise). Pentru că da, propagandă în acest război există de o parte și de alta a taberelor. Pentru a rămâne rațional trebuie să studiezi informațiile din ambele tabere și să le filtrezi prin experiența și cunoștințele proprii despre istorie și actualitate. Acum asistăm la cenzura de război din partea noilor comuniști contra vechilor comuniști.

P.S. Dintr-o data, cei care nu sunt cu turma manipulată sunt etichetați Putiniști, pro-ruși și alte manipulări de genul. Un om sănătos la cap nu poate să fie de acord cu un război, indiferent de motivul lui. În război se moare.

Sursă foto: obiectivdesuceava.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe