21 Aprilie 21

Ginecologul: „Scoate-afară șobolanu”. Pr. Ioan Istrati: Eu sunt cel care nu a fost avortat

   O femeie a rămas însărcinată. Sarcina era ok, burta era destul de  mică, bebelușul dădea din picioare. În luna a cincea, femeia a făcut  iminență de avort, hemoragie uriașă. Profesorul ginecolog de la Iași  a zis: dă-l afară, că n-are nici 5% șanse să supraviețuiască. Femeia:  mai bine mor decât sa-l dau afară. Doctorul: femeie, ești nebună? Copilul trebuie să înoate în lichid amniotic, nu mai ai deloc, sarcina e ca  o minge spartă. Scoate-afară șobolanu. Încă o hemoragie de asta și  mori. Femeia în lacrimi: mai bine mor de o mie de ori decât să-l scot  afară. Doctorul vânăt de nervi: ce idioți ați adus aici, cadre medicale.  Ok, doamnă, nici să nu te ridici în picioare 4 luni, că iese afară.
   Merg la Doctorul ginecolog Gafar, din Târgu Neamț. Omul luminat le zice: țineți copilul, dacă vrea cel rău să-l omoare, sigur iese  vreun preot, vreun scriitor, vreun om de seamă. Părintele Paisie  de la Sihla îi zice femeii: spune de sute de ori pe zi Tatăl nostru și  fă Cruce pe burtă de mii de ori, și va trăi.
   Copilașul nu avea unde înota. Mama lui mărturisește cu mâna  pe Cruce că l-a auzit în ea plângând. Știu că vocea vine din trecerea aerului prin corzile vocale, dar mama zice că și dacă moare,  tot spune că l-a auzit în ea plângând. Și uite cu mii de rugăciuni și  Liturghii, pe 8 februarie a ieșit un prunc sănătos, grăsun și trandafiriu care i-a asurzit pe medici cu plânsul lui.

Pruncul ăla sunt eu.
Sărut mâinile, mamă.
Pr. Ioan Istrati (foto)
 
Mărturie publicată pe Facebook în 6 februarie 2020

Extras din: MĂRTURII DESPRE CRIZA DE SARCINĂ - femei fericite că au născut, femei care regretă avortul - Editura ProValori Media, București, 2021 / sursă foto: Facebook.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe