27 Mai 22

Fundația lui Novak Djokovici a anunțat că anul acesta va construi a 50-a grădiniță și că va ajunge la 50.000 de copii ajutați în Serbia

Pe el îl atacă iubitorii de dictatură: Fundația lui Novak Djokovici a anunțat că anul acesta va construi a 50-a grădiniță și că va ajunge la 50.000 de copii ajutați în Serbia.

Spunea cineva că poți recunoaște când apare un om de valoare după faptul că toate jigodiile fac front comun împotriva lui. Asta am văzut în ultima lună, în ultimele săptămâni ...

Un site condus de oameni raționali, r3media.ro, publică faptul că din 2007 și până astăzi, fundația înființată de tenismanul Novak Djokovici a construit 49 de grădinițe, iar soția acestuia, Jelena, a anunțat că 2022 va fi anul în care se da în folosință a 50-a unitate de învățământ pentru preșcolarii din Serbia.

De asemenea, fundația jucătorului de tenis Novak Djokovici, a anunțat că în 2022 vor ajunge la 50.000 de copii ajutați.

„Este o onoare să prezentăm abordarea noastră inovativă legată de educația copiilor, a părinților și tutorilor și să fim recunoscuți ca atare de țara noastră, Serbia.

Echipa noastră este extrem de recunoscătoare să-l aibă pe Novak Djokovici ca fondator și ambasador, pentru că știm că succesul său, precum și pasiunea și angajamentul său de a ajuta copiii ne-a oferit o platformă pentru a fi văzuți, auziți și recunoscuți pentru munca noastră în dezvoltarea timpurie a copiilor. Să dăm ceva înapoi țării noastre și îndrumarea copiilor au fost în centrul tuturor activităților și cu fiecare zi care trece suntem mai aproape de a ne îndeplini obiectivul: acela ca fiecare copil din Serbia să aibă acces la școală și educație”, a scris Jelena Djokovici, soția sportivului, pe Instagram, conform sursei citate.

Reamintim că Djokovici a fost acuzat, atacat prin toate felurile josnice existente pentru că a refuzat să se vaccineze, în contextul expulzării sale din Australia, fără a mai putea participa la turneul de tenis Australian Open, turneu câștigat de acesta de 9 ori.

„Mereu am susținut libertatea de a alege ce să-ți introduci în organism. Eu, ca sportiv de elită, mereu am fost extrem de riguros în ceea ce privește informațiile despre suplimentele alimentare, mâncarea, apa pe care o beau etc. Tot ce intră în corpul meu ca și combustibil este bazat pe toate informațiile pe care le pot obține. Și în felul ăsta am decis să nu mă vaccinez.
Acest principiu este mai important decât orice titlu sau orice turneu!” - Novak Djokovic
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe