21 Aprilie 21

Fraților sunteți extraordinari!!!

  Sunt  copleșit de cascada de virtuți cu care îmi încântați sufletul, de la o acțiune la alta, de un an la altul, pe măsură ce prindem vechime pe altarul jertfei pentru Dumnezeu și Neamul Românesc. 
  Voi  cei ce constituiți Frăția Ortodoxă, fără de care eu singur  nu aș putea face nimic important, vă străduiți ca oriunde mergem să demonstrați că virtuțile neamului românesc nu au fost extirpate de comunismul ateu, și că în venele fiecărui român mai curge încă tumultuos un veritabil sânge de DAC.
  Chiar dacă în majoritatea acțiunilor, vrăjmașul încearcă să strecoare vrajba între noi, voi, cu dragostea necondiționată, reușiți să armonizați întreaga atmosferă și să faceți ca noii veniți la acțiuni să se simtă ca în sânul lui Avraam. 
 Cunoscându-se la acțiuni, s-au întemeiat multe familii de tineri în care dragostea pentru Dumnezeu și Neamul Românesc este valoarea principală. 
 Fiecare se străduiește să-și aducă un aport cât mai important în misiunea noastră!
 Vă străduiți să ridicați sufletele noilor veniți,  conștienți fiind că exemplul nostru poate răni sau ridica.
  Leneșii și profitorii nu-și găsesc locul între noi!
  Văzând vrednicia voastră, copiii participanți la acțiuni cresc ca adevărați apărători ai valorilor străbune și își uimesc chiar și părinții cu implicarea mai  hotărâtă de la o acțiune la alta.
 Creștem sănătos!
 Dacă fără Alex,  nu aș fi putut întemeia FRĂȚIA, să știți că fără implicarea voastră continuă și neobosită, această lucrare ar fi rămas neobservată și fără efect în țelul nostru de Mântuire a Neamului Românesc. 
 Împreună reușim să provocăm uimire acolo unde acționăm!
  În contextul actual în care jertfa pentru celălalt a ajuns doar o poveste pentru majoritatea oamenilor, voi demonstrați de zece ani încoace, că românul poate avea un rol hotărâtor în mântuirea tuturor neamurilor!
 Veniți pe cheltuiala voastră din toate colțurile țării, sprijiniți construirea și activitatea așezămintelor pentru orfani, bătrâni, săraci și bolnavi, precum și ridicarea și sprijinirea  Bisericilor și Mănăstirilor. 
 Sunteți prezenți la cinstirea Eroilor Neamului, la apărarea ființei naționale atât de lovită de iudele care ne conduc de peste 75 de ani!
 Din banii pe care îi câștigați  prin muncă grea și cinstită, faceți mereu parte pentru cei necăjiți, deși nici voi nu sunteți oameni bogați sau fără griji. 
  Sufletul meu este mângâiat și înduioșat de darurile cu care v-a împodobit bunul Dumnezeu!
 Mergem înainte cu putere de sus.
 Nu vă lăsați FRAȚILOR!!!
 Doamne miluiește neamul nostru românesc!
P.S. Pe cei care doriți să vă alăturați acestui minunat fenomen, vă așteptăm cu drag la acțiuni alături de noi!
 Relații la telefon 0740316387.

Fratia Ortodoxa Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtatorul de Biruinta - Facebook
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe