08 August 22

FOAMEA-N GÂT ȘI PRAF ÎN OCHI (Madalin Pribu)

Prăbușirea mondială a culturilor agricole este acum o certitudine. FOAMETEA GENERALIZATA, care va afecta Pământul între 2022 și 2024, este pusă în mișcare și NU POATE FI OPRITA. Rezultatul: revolte la nivel mondial și tulburări sociale la o scară pe care nu am mai văzut-o până acum.
O convergență de evenimente îngrozitoare a declanșat o prăbușire ireversibilă a producției agroalimentare, care va duce la o foamete globală până în 2024. Aceste evenimente nu pot fi oprite din simplul motiv că plantele au nevoie de timp pentru a crește. Nu poți crea culturi instantaneu, iar dacă acestea nu sunt plantate (sau sunt distruse), nu există un înlocuitor instantaneu pentru acestea.
Motivele pentru foametea globală care se apropie includ:
Inundații și secete care provoacă scăderi drastice ale producției agricole în China, Rusia și SUA, printre alte națiuni.
Sancțiunile economice împotriva Rusiei care cauzează oprirea exporturilor de alimente și îngrășăminte.
Războiul din Ucraina, care duce la oprirea sezonului de însămânțare din 2022 pentru grâu, porumb, soia și alte culturi.
Război în Marea Neagră, blocând circulația navelor în porturile (cum ar fi Odessa) care exportă în mod normal cereale.
Oprirea de către administrația Biden a producției de combustibili fosili în SUA, adăugând costuri semnificative pentru îngrășăminte și operațiuni agricole.
Tipărirea de bani în monedă fiduciară la nivel mondial, ceea ce face ca inflația produselor alimentare să atingă niveluri aberante.
Este important de menționat că toate acestea se concentrează în două probleme principale care se vor acutiza în întreaga lume:
PENURIE alimentară
INFLAȚIE alimentară
Desigur, penurie înseamnă că nu mai există rezerve, indiferent de costuri. Inflația înseamnă că alimentele care sunt disponibile vor avea un preț semnificativ mai mare. Ambele determină oamenii să intre în panică, ceea ce duce, în cele din urmă, la tulburări civile generalizate
Articolul se numeste ,,Global crop collapse now a certainty… widespread famine to plague planet Earth from 2022 – 2024… it is set in motion and cannot be stopped"
Se poate gasi pe google, e cenzurat de feisbuc!

Autor: Jurnalistul Madalin Pribu. / sursă foto: stirileprotv.ro

Recomandare: Foamete cumplită în Madagascar: oamenii mănâncă lăcuste și noroi pentru a supraviețui (Pro TV)
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe