08 Decembrie 22

Flancul Estic al bunicilor.

Flancul Estic al bunicilor.
Azi e Ziua Internațională a bunicilor.
Celor care au scăpat cu viață din iadul în care au trăit în ultimii trei ani, să le aducem o plecaciune. Celor care ne-au crescut, ne-au educat și ne-au ținut de mână când mergeam spre biserică. Dar cum majoritatea au plecat în saci negri ca să-i salveze pe nepoții lor trotinetiști și corporatiști, ziua de azi e o zi extrem de tristă.
Nu-i va plânge nimeni, nu-și va aminti de ei, pentru că erau măncători inutili și le aruncau în scârbă  bani pe jos. Ca să-i umilească! În văzul tuturor. Erau interesanți nepoții! Si foarte emancipați! Viața nepoților începuse cu ei, nepoții, și binențeles se va termina doar la ei! Pentru că nu au nici trecut, nici viitor!
Căci trotinetiștii globaliști sunt unici. Se simt buricul pamântului și ei se ocupă cu salvarea. A oricui, a orice, mai puțin a vieții. Ei știu că nu există decât două culori în lumea asta: albastru și galben!
Amestecate amândouă, vom avea culoarea Verde! Ca să vezi! Fix culoarea Lanțurilor Dictaturii mondiale de care vorbeam ieri. Ei sunt iubitori de verde. Și de tot ce simbolizează azi această culoare.
Dictatură, tiranie și control. Adică, moarte!
Au uitat că bunicii ne-au făcut șoselele și trotuarele pe care ei se plimbă ca mândri salvatori. Au uitat că stau în locuințele pe care ei, bunicii le-au construit. Au uitat că și-au rupt de la gură ca să aibă ei, nepoții, ce-și doresc. Au uitat că ei, bunicii, și-au dat viața în războaiele purtate, ca să aibă ei, nepoții, țara lor creștină. Ca să aibă nepoții pământ de vănzare străinilor. Cu prețul sângelui lor! Al bunicilor! Au uitat tot sau nu au știut niciodată nimic?
Bunicii noștri ai tuturor, ne-au învățat să fim demni. Să fim și să simțim românește. Sunt "babele acelea retrograde" care și acum merg pe cale cu sfinții către Cuvioasa, murmurând rugăciuni pentru familiile lor și pentru nepoții lor. În special.
Și mai ales pentru România. Știți, cândva era o țară frumoasă, creștină și bogată.
Doar că noi, nepoții lor, am transformat moștenirea lor. Am văndut-o pe 30 de arginți și am transformat-o într-o colonie. Ne-am facut sclavi de bună voie. Pentru demoncrație și libertățile minorităților care au sufocat majoritatea. Că am vrut "o țară ca afară"!
Azi, ar trebui să ne înclinăm cu respect și să le sărutăm palmele bătătorite. Să le urăm La mulți ani! Doar atât mai putem: să le cerem să ne ierte! Pentru tot răul făcut.
Deși de acolo de Sus de unde sunt majoritatea bunicilor, cred că nu ne mai recunosc.
Pentru că România nu mai există!
A devenit doar Flancul Estic! Al stăpânilor acestei colonii!
Lor, bunicilor, să le mulțumim pentru tot iar nouă să ne fie rușine!

Autor: Zoe Dantes.

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe