24 Octombrie 20

Festivalul PRIDE, un festival LGBT se desfășoară, pelerinajul la Sfânta Parascheva are interzis din partea statului

   O țară unde „sodomia” este permisă ca „mândrie publică”, iar un pelerinaj spre a cinsti o Sfântă făcătoare de minuni este interzis...este pierdută.
   În poza de mai sus vedem un afiș al unui așa zis „festival cultural”, numai de cultura nu e vorba acolo. E vorba de fapt despre promovarea homosexualității, a lesbianismului, a bisexualității și alte anomalii.  Nu mă interesează cum se va desfășura, se poate desfășura și pe WhatsApp, nu asta este ideea, problema majoră a țării noastre este cursul viitor pe care îl urmează, ce devenim, spre ce ne îndreptăm noi românii, tinerii, copiii noștri?
   Nu de mult, acum câteva luni, am publicat câteva articole cu persoane REALE care s-au „căsătorit” prin Europa de vest, SUA, Mexic cu câte un cocoș, un copac, o gară, un covor, cu o mașina... ei bine, în sensul în care se îndreaptă România, având în vedere ce se promovează de către politic în spațiul public, și nu numai, în curând vom auzi și în România de oameni care se „căsătoresc” cu clădiri sau animale.

   În loc de sfârșit de articol, dat fiind faptul că statul pentru a ne „proteja” (șic), a interzis marii majorități a creștinilor să ajungă anul acesta pe 14 octombrie la Sfânta Parascheva, vă las un fragment din articolul „Virusul Covid-19 este (întotdeauna) pitit după colţul tuturor bisericilor”:

    „Mai sunt câteva zile până la sărbătoarea celei care de atâtea veacuri a fost şi este ocrotitoarea spirituală a Moldovei creştine. Ne-am trezit dintr-o dată, chiar peste noapte, în faţa unui potenţial vârtej apocaliptic, anunţat cu militărească şi iluministă fermitate, că pelerinajul la moaştele Sfintei Parascheva este cureaua de transmisie specială şi favorită, în aceste zile, a virusului, care ne tulbură şi ne dezbină atât de mult.
   Că la vot capacitatea de propagare a virusului este inactivă sau se suspendă din oficiu prin „ordonanţă de urgenţă”, pe când de sărbătoarea Sfintei Parascheva covid-ul va deveni hiperactiv, căutându-şi habitatul în ortodocşi şi în cei din afara Iaşului. Că unii din cei îndrituiţi să gestioneze, lucid şi realist, această criză sanitară au devenit sacerdoţii virusului, abordând problematica răspândirii acestuia doar în cheie religioasă. Că Sfânta Parascheva nu mai poate fi cinstită cuviincios, în rânduială şi reculegere, cu respectarea normelor sanitare, pe vreme de pandemie, ci doar flancată ostentativ şi păzită scrutător de forţele de ordine, ca nu cumva vreun neieşean să transforme curtea Catedralei Mitropolitane în epicentrul infectării cu Covid-19.” - Părintele Episcop Ignatie al Hușilor / citește tot articolul AICI.
 
Foto: Facebook.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe