27 Iunie 22

Festivalul Mândriei Homosexuale din Insulele Canare, focar de variola maimuțelor

Festivalul de Mândrie Homosexuală din Gran Canaria, o insulă din Arhipelagul Canarelor, la care au participat 80.000 de homosexuali și lesbiene, este legat de cazurile de vărsatul maimuței din Spania și de două cazuri din Italia - în timp ce în Europa se înregistrează deja un total de 100 de cazuri cunoscute, transmite DailyMail, preluat de activenews.ro .
Maspalomas Pride a devenit al doilea focar al epidemiei din Spania. Peste 100 de cazuri de variola maimuței - „monkeypox” - au fost raportate în Europa. Agenția britanică de securitate sanitară a declarat că o proporție notabilă a cazurilor recente din Marea Britanie și Europa au fost depistate la bărbați homosexuali. Există deja 20 de cazuri confirmate în Marea Britanie și mai multe cazuri în alte nouă țări, explică activenews.ro (sursă foto)

„Printre cele aproximativ 30 de persoane diagnosticate la Madrid, există câteva care au participat la eveniment, deși nu se poate ști încă dacă unul dintre ei este pacientul zero al acestui focar sau dacă toți s-au infectat acolo”, a declarat o sursă din domeniul sănătății pentru El País.

Notă site: Mi s-au părut interesante două versete din Apocalipsa Sfântului Apostol Ioan Teologul: „Şi am auzit glas mare, din templu, zicând celor şapte îngeri: Duceţi-vă şi vărsaţi pe pământ cele şapte cupe ale mâniei lui Dumnezeu. Şi s-a dus cel dintâi şi a vărsat cupa lui pe pământ. Şi o bubă rea şi ucigătoare s-a ivit pe oamenii care aveau semnul fiarei şi care se închinau chipului fiarei.” Sigur, momentan această „molimă” este mult mai greu de contactat, aceasta vizând pentru un moment în primul rând persoanele homosexuale conform surselor din presă ...
Nu, nu vă alarmați, Biblia ne spune să nu ne înfricoșăm. Un creștin nu se înfricoșează, el este statornic indiferent de vântul ce se abate spre el.

S-au destrăbălat și boala maimuței au luat. Festivalul Mândriei Homosexuale din Insulele Canare, focar de variola maimuțelor
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe