23 Ianuarie 21

Felicitări Ungaria! Țara vecină de la Vest a schimbat Constituția: Familia este definită ca uniunea dintre un bărbat și o femeie.

   Țara vecină de la Vest a schimbat Constituția: Familia este definită ca uniunea dintre un bărbat și o femeie. Homosexualii nu pot adopta copii. La noi, prin minciuni și manipulare a fost ucis Referendumul pentru Familie, care menținea ideea de ordine și normalitate și oprea asaltul ideologiei LGBT în școli și societate. - a scris pagina Gândesc, sunt român pe un site social.
   „Parlamentul ungar, în care partidul FIDESZ al premierului Viktor Orban deţine o majoritate de două treimi de mandate, a adoptat marţi o lege care împiedică adopţiile de către cuplurile de acelaşi sex. – notează MESAJUL.ro
   Legea, propusă de guvernul Orban, prevede că doar cuplurile căsătorite pot adopta copii, iar persoanele singure pot face acest lucru doar cu permisiune specială din partea ministrului pentru problemele familiei. Ungaria nu permite căsătoria între persoane de acelaşi sex, scrie stiripesurse.ro.
   Totodată, parlamentul de la Budapesta a amendat Constituţia cu noi prevederi, printre care o nouă definiţie a familiei ca uniunea dintre un tată care este un bărbat şi o mamă care este o femeie, redefinire prin care sunt excluse tipurile familiale alternative.
   Deşi sunt prevăzute excepţii prin care persoane singure sau membri de familie pot adopta, ‘regula de bază este că doar cuplurile căsătorite pot adopta un copil, ceea ce înseamnă un bărbat şi o femeie care sunt căsătoriţi’, a scris ministrul justiţiei, Judit Varga, în proiectul de lege.
   Adopţia de către cupluri de acelaşi sex era posibilă până acum dacă unul din parteneri depunea cerere în calitate de persoană singură.” - informează stiri-neamt.ro .
 
Sursă foto: pixabay.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe