27 Noiembrie 22

FARA PENALI, nu? Pai hai sa il dam afara ma gandesc ...

    Ceva bun tare am gasit pe Facebook, in aceasta poza cu exceptia faptului ca ar fi vorba de o amenda mai mica conform MediaFax de unde aflam ca >”El Mundo” menţionează faptul că reprezentanţii portughezului au recunoscut vinovoţia în patru capete de acuzare, lucru care ar însemna o condamnare la închisoare de 2 ani cu suspendare, dar şi o amendă de 18,8 milioane de euro.<
    A fi "penal" din punctul meu de vedere nu inseamna ca esti si "infractor" ... sa ne amintim de Sfintii inchisorilor, erau ei "penali"?
    Cazul care "da foc Romaniei" dupa cum spun protestatarii de meserie din deja miscarea #rezist, adica cel a lui Dragnea niciodata nu se poate compara cu Sfintii, el pana acum fiind un antiroman asa cum sunt la fel toate partidele din Romania dar asta nu inseamna ca trebuie sa luptam contra Romaniei intr-un fel total orbesc si distructiv.
    Prieteni, mergeti la vot, scandati pasnic, cereti frumos, pajnic ce trebuie si nu mai creati o atmosfera de lovitura de stat.
    Intre timp mai aflam ca liderii #rezist se acuza ca s-au vandut pe bani ... vezi poza aceasta.

Rugati-va, regasiti-va, INFORMATI-VA FERINDU-VA DE STIRI FALSE, iubiti-va patria si credinta pentru a fi cu adevarat lucizi in a lupta pentru Romania.

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe