02 Decembrie 20

„Faptul că este atât de urât de toți magnații globaliști este un semn că ce face el este spre binele americanilor și al omenirii.”

Războiul media din SUA a ajuns la un nou nivel

Pentru prima oară în istoria televiziunii americane, mai multe posturi principale de știri din SUA au întrerupt transmisia unei declarații în direct a unui președinte în exercițiu. Culmea ironiei este că, Trump tocmai acuzase trusturile media ca ar fi parte a unei largi conspirații împotriva sa, iar acestea au decis să demonstreze că nu e nicio conspirație, cenzurându-i declarațiile în direct. 

Asa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată, și consider ca este un semn al faptului că forțele anti-Trump sunt disperate și ar face absolut orice pentru a-l împiedica să fie reales, chiar și recurgerea la cenzura de tip comunist, a opiniilor care nu le convin.

Iată ce spunea public în ianuarie 2020, la Davos, miliardarul și "filantropul" George Soroș: "Consider că administrația lui Trump este un pericol pentru lume, dar o consider un fenomen temporar, care va dispărea până la sfârșitul lui 2020".

Deci, dacă nu îl considerați pe Soroș un filantrop plin de bune intențiii, este clar cât de important este ca Trump să câștige un nou mandat. Faptul că este atât de urât de toți magnații globaliști este un semn că ce face el este spre binele americanilor și al omenirii.
 
Sursă: Baricada - Facebook
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe