23 Ianuarie 21

FALSII „ortodocsi” o ataca pe Simona Halep

    Avertizam despre un nou schismatic care nu este ortodox dar pretinde ca ar fi, astfel inseland oamenii de buna credinta si indreptandu-i contra Bisericii.

    Este vorba in primul rand de o persoana care activeaza pe Facebook sub numele de Alin Catalin (postacul pozei de mai sus) care prin orice prilej ataca Biserica Ortodoxa, Ierarhii Bisericii si acum si crestinii mireni printre care si Simona Halep.
    In poza de mai sus se pune la acelasi nivel inchinaciunea cu bataia de joc a homosexualilor despre care am mai discutat in articolul de aici "Bataia de joc din partea LGBT contra Bisericii continua", astfel prezentandu-se o alta rastalmacire si un alt atac la invatatura Ortodoxa, inchinaciunea fiind slava adusa lui Dumnezeu, NU batjocura.
    Simona Halep este sportiva care in fata a sute de mii de oameni, din tribuna si TV isi face semnul Sfintei Cruci, marturisindu-si credinta Ortodoxa fara a-i fi rusine precum unul ca Alin Catalin de Biserica lui Hristos, care a postat poza cu pricina si care s-a lepadat de luni bune de Biserica Ortodoxa pe motive inchipuite de el, demonstrate pe acest site ca fiind nefondate si respinse mereu de-a lungul anilor de catre Sfintii Parinti.
    Pentru a intelege toata lumea si a se face distinctia intre marturisirea sangeroasa si marturisirea sub forma comportamentului crestin trebuie sa stim ca orice Crestin Ortodox care isi face in public semnul Sfintei Cruci, prin acest gest el isi marturiseste credinta nesangeros, sau mai bine zis fara implicatii fizice dureroase, acest lucru fiind diferit de marturisirea credintei Ortodoxe a lui Maxim Marturisitorul sau alti Ortodocsi din temnitele comuniste... lista poate sa continue. Rastalmacirea din poza este nimic altceva decat un nou atac la adevarata traire Crestina. Probabil ca dupa mintea acestui schismatic nu ar mai trebui sa ii multumim lui Dumnezeu ca dupa un meci in care se poate muri pe teren (au fost si vor mai fi cazuri) si inca mai suntem in viata sau ca nu ar mai trebui sa ne facem cruce atunci cand trecem pe langa Biserica, Casa lui Dumnezeu... aceste idei bolnave nu pot altceva decat sa inraiasca niste oameni care nu fac distictia de mai sus a marturisirii. Cu totii trebuie sa intelegem ca INCHINAREA este o marturisire, o traire Crestina. Atentie dupa cine va luati dragi cititori ...
    Amenintarile acestuia vizavi de site-ul nostru "www.deinteres.org", le avem ca si dovada a urii sale fata de aceasta platforma din cauza faptului ca aici articolele nu se "fabrica" ci arata fix adevarul autentic. Acest site fiind singurul care de la inceputul avantului schismatic contra Bisericii Ortodoxe a aratat pe fata ca aceste specimene nu au nimic in comun cu invatatura Bisericii si ca sunt niste rastalmacitori care se declara "ortodocsi" fara a face parte din Biserica. Toata nebunia asta incepand din anul 2016, dupa Sinodului din Creta cand "coalitia" creata de schismatici prin site-urile si organizatiile lor au intetit foarte tare atacurile contra Ierarhilor si a intregii Biserici Ortodoxe. Vedeti mai multe pe pagina noastra intitulata Schismatici.
    Revenind la Alin Catalin, va recomand sa nu mai distribuiti materialele lui care ascund in spate o propaganda paralela, contrara Bisericii lui Hristos. Postarile lui de pe retelele de socializare pot fi CORECTE sau FALSE, cele corecte sunt pentru a atrage ortodocsii de buna credinta si cele false pentru a face prozelitism schismatic.
   
Hristos in mijlocul nostru!!
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe