22 Septembrie 21

FAKE NEWS contra părintelui Ioan Istrati, cadru universitar. Iată răspunsul părintelui.

"Ceea ce m-amuză și mă întristează în același timp e faptul că toți acești lătrăi ateiști, luptători împotriva Bisericii lui Hristos, Dumnezeul iubirii răstignite,  nu au nimic cu religiile false care justifică uciderea necredincioșilor, sclavia femeii, violența cea mai infectă din univers. Și asta pentru că ei sunt credincioșii fervenți ai aceluiași duh spurcat care a inspirat acele monstruozități."

"Toți, dar absolut toți vaccinolatrii vin cu următorul discurs tâmp: da ce, când te îmbolnăvești grav, te duci la popă, nu te duci la spital?
Da, mă, mă duc și la Biserică și la spital, respect medicina, iubesc doctorii, am stat 3 ani prin spitale, am fost salvat de doctori iscusiți. Am fost vindecat de Dumnezeu prin mâinile binecuvântate ale doctorilor buni. 
Nu mă duc ca oaia la tăiere, nu accept proceduri experimentale, nu primesc substanțe care mă modifică genetic, resping aberațiile politice ale unei elite farmaceutice criminale în trecut, tocmai cu vaxuri experimentale. Accept proceduri validate de decenii de cercetări și experimente. Pentru că trupul omenesc e o uzină quasi-infinită de energii, iar medicina - trebuie să o spunem - nu știe decât 1% din acest univers, și tot ce știe, a aflat prin experiment, nu prin teorie."

Părintele Ioan Istrati
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe