21 Octombrie 20

FAKE NEWS: BISERICA A AVUT SUCCES! Legea privind eliminarea educației sexuale din școli a fost votată

   În spațiul online găsim fel de fel de tipuri de oameni, de site-uri, de agenții de presă ... cei mai periculoși, de departe, sunt cei care publică, distribuie informații false.
   Una dintre informațiile din aceste zile, ultime săptămâni este faptul că educația sexuală a fost eliminată. Nimic mai fals! Într-un articol pe damboviteanul.com aflam faptul că „BISERICA A AVUT SUCCES! Legea privind eliminarea educației sexuale din școli a fost votată”, o știre cât se poate de falsă. Biserica a învins și învinge zilnic prin Capul ei care este Hristos, ori aici nu este vorba de acest subiect...
   Iohannis și prietenii lui atei se luptă ca părinții să NU poată avea dreptul de a decide pentru proprii copii dacă să facă sau nu educație sexuală, astfel, „președintele” contestă la CCR decizia ca părinții să poată opta dacă vor face proprii copii educație sexuală în școală. Da, în alte țari părinții au făcut pușcărie pentru că nu și-au lăsat copii la ora de educație sexuală.
   Una dintre cele mai „bune” tehnici ale diavolului e să facă omul să creadă că el nu există, așa și cu educația sexuală. Șmecherii au schimbat denumirea de „educație sexuală” în „educație sanitară”, ca să dea mai bine la ăia ușor de manipulat...
   Declarația Patriarhiei BOR este clară cu privire la acest subiect: „Considerăm că încadrarea în mod obligatoriu a elevilor în programe de educație sexuală reprezintă un atentat asupra inocenței copiilor, împiedicând dezvoltarea lor firească și marcându-i pe aceștia pentru întreaga viață. În acest sens, mai multe studii realizate în diferite țări au demonstrat că o astfel de abordare a educației copiilor a avut ca urmare începerea vieții sexuale mai devreme, cu implicațiile de rigoare, fără vreo îmbunătățire în plan social”.
   Prin acest atentat la copilăria celor mici înțeleg că se dorește implementarea unor ideologii sexiste deosebit de periculoase, cum ar fi teoria „genului fluid” sau „inițierea în masturbare”.
   USR, partidul ăla PRO-homosexualitate, insistă ca educaţia sexuală să se facă FĂRĂ acordul părinţilor. Înțelegeți la ce mă refer?
   Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, conform Activenews.ro, exemplifică nocivitatea acestei materii printr-un document emis de Biroul Regional al Organizației Mondiale a Sănătății pentru Europa, în care această instituție recomandă masturbarea sau relațiile între persoane de același sex ca temă de discuție pentru copiii foarte mici.
   „Îi invit pe toți cei care ne urmăresc, pentru că este tradus în limba română acest document, să-l citească și să vadă la ce anume invită Organizația Mondială a Sănătății prin acest document în legătură cu predarea așa-zisei educații sexuale în școală. Categoriile de vârstă vizate, repet, încep de la 0 la 4 ani, continuă până la adolescență, iar unele dintre "fascinantele” teme care se pun în discuție pentru acești copii foarte mici sunt, de exemplu, masturbarea, prietenia și dragostea pentru persoane de același sex sau ideologia de gen. Dacă aceste pe teme sunt importante pentru copii de 4 ani, de 6 ani, de 8 ani, dacă cineva consideră că aceste teme sunt importante, înseamnă că se află în răspăr cu toată istoria pedagogiei și culturii europene și universale, pentru că un copil, un tânăr, aflat în perioada lui de formare culturală și morală are nevoie în primul rând de educație cu majusculă, de educație pusă sub semnul firescului, al orientării minții și sufletului său către valori prin excelență către o lume a valorilor de tip moral, pentru că ieșind din școală trebuie să ieșim pregătiți în primul rând din punct de vedere moral și cultural. Restul lucrurilor se adaugă în mod firesc, așa cum s-a întâmplat de-a lungul întregii istorii a educației”, a încheiat Bănescu.
   Cam asta se dorește cu acest tăvălug ideologic, acest ping-pong între denumirea de „educație sexuală” și „educație sanitară”!
 
Foto credit: Basilica.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe